Njihova veza je osuđena na propast: Ovi horoskopski znaci nisu jedno za drugo

by | 14 avgusta, 2022
horoskopski znaci ljubav

Verovali ili ne ali astrologija može mnogo toga da vam kaže. Horoskopski znak u kom ste rođeni određuje mnogo toga, pa čak i ljubavne veze.

Nekada ljubav jednostavno nije dovoljna. A ovi horoskopski znaci, tvrde astrolozi, upravo su takve kombinacije: eksplozivne. Od prve privlačnosti do apsolutno negativnih osećanja ne deli ih mnogo jer, jednostavno, njihovi su karakteri potpuno različiti.

 

Najgore horoskopske ljubavne kombinacije

OVAN I RAK

Ova dva znaka sjajan su tandem sve dok stvari drže na platonskom nivou i dok emocije ne dolaze do izražaja. Ovan ima ogromnu želju za putovanjima i avanturama dok rak više voli miran i staložen stil života. Ovan zamera Raku da je previše osetljiv, emocionalan i ćudljiv, dok Raku smeta Ovnova impulsivnost, neosetljivost, nemarnost i ravnodušnost. Kada su u vezi, ova dva znaka nikada ne priznaju da je neko od njih pogrešio već uvek svaljuju krivicu jedan na drugog.

 

LAV I BIK

Ova kombinacija loša je ideja. Lavu i Biku jednostavno nije suđeno da budu zajedno. Njihovu zajednicu zvezde nikako ne podržavaju, a njihove kontrastne naravi to samo dodatno potvrđuju. Oba znaka veoma su zahtevna te imaju enormno visoka očekivanja koja su daleko od stvarnosti. Svakodnevno iscrpljuju jedno drugo (i fizički i emocionalno). Konstantno zahtevaju pažnju. Veliki su egoisti, a jak osećaj ponosa ne dozvoljava im da dođu do kompromisa.

 

VAGA I RIBE

Veza između vage kojom upravlja Venera i riba kojima upravlja Neptun nikad ne uspe. U početku, njihova veza izgleda kao iz filmova, ali kada stvari krenu po zlu, ne znaju da se nose s problemima na adekvatan način te su skloni da probleme guraju pod tepih. Najčešće čekaju da problem eskalira do veoma ozbiljne situacije, umesto da ga blagovremeno rešavaju.

 

VODOLIJA I RAK

Vodolija želi da ima svoju slobodu i mir, a to Rak nikako ne može da dopusti. Raku je potrebno da se oseća bezbedno, zaštićeno i sigurno. Iz tog razloga ne omogućuje partneru da ima svoj lični prostor, jer se plaši da će doći do prevelikog distanciranja. Nedostatak uzajamnog poverenja ovaj par osuđuje na propast.

BLIZANCI I ŠKORPIJA

Najveća prepreka ovog para je nedostatak zajedničkog, kvalitetno provedenog, vremena. U početku doživljavaju intenzivnu seksualnu energiju, ali ona se na kraju gubi u izmaglici frustracija. Oba znaka veoma lako počinju da sumnjaju jedno u drugo i veoma teško podnose vreme koje moraju provesti razdvojeno. Škorpija u ovoj kombinaciji ima tendenciju da bude previše otvorena, a Blizance to plaši te se povlače u svoju „ljušturu“.

 

RIBE I LAV

Veoma neuravnotežen i neujednačen par. Veza nema mnogo prostora za rast i razvoj te je zbog toga osuđena na propast. Frustracije i razdražljivost sastavne su komponente ove veze. Lav zahteva pažnju, a Ribe su previše egocentrične i u svom svetu da bi obratile toliko pažnje na bilo koga. Početak veze je poput bajke. Međutim, kad prva faza izbledi i kad dođe vreme za dugoročnu posvećenost, veza puca. I Ribe i Lav počinju da uviđaju nespojivi faktor između njih i polako se umaraju od pokušaja da se nose sa problemima s kojima se suočavaju.

 

STRELAC I JARAC

Da bi njihova veza funkcionisala, oba partnera se moraju terati da je nastave, jer su tenzije između njih toliko snažne i velike da ih je ponekad veoma teško podneti. Nedostaje im seksualne hemije i život u spavaćoj sobi je sve drugo sem spektakularan. Odlaze jedno od drugog pa se vraćaju pa opet odlaze… Na kraju shvataju da zaista nemaju šta da traže skupa.

 

OVAN I ŠKORPIJA

Po prirodi, oba znaka imaju izraženu dozu tvrdoglavosti i, kada stvari krenu po zlu, često dolazi do situacija u kojima jedno drugom postavljaju određene ultimatume. Kod Škorpije je izražena ljubomora, a Ovan po prirodi voli da flertuje. Škorpija zbog toga lako plane i izgubi živce. Ova dva znaka čine par koji je naizgled srećan, ali kada su nasamo tada se znaju ponašati kao da su neprijatelji. Raspravljaće se na svim mestima na kojima ih niko ne poznaje. Oba znaka su žestoki borci ne priznaju poraz lako.

 

LAV I DEVICA

Lavovi vole glamur. Šarm i reflektori sveta glamura u potpunosti ih očaravaju, kao što ulična svetiljka očara noćnog leptira. Mnogo sanjare i često im se dešava da ne žive u stvarnosti. Device su, s druge strane, u odnosu na lavove, veoma introvertne. Dok Lav želi da se zabavlja celu noć, Devica više želi mali društveni intimni krug koji ne privlači mnogo pažnje. Lav želi da bude na pozornici, dok se Devica bolje snalazi iza scene. Ova razlika u stremljenjima ih razdvaja i nepremostiva je u njihovoj vezi.

 

grinvald/gettyimagesplus