Ovo su 4 najlepša para Zodijaka

by | 30 aprila, 2019

Postoje oni parovi, za kojima se jednostavno okrenete kada prođu pored vas. Ponekad je reč o sklopu idealnih energija i karaktera, a svi znamo da na naše karaktere utiče i znak u kome smo rođeni. 

Ovi parovi Zodijaka, jednostavno plene energijom i harizmom i nemoguće je ne obratiti pažnju na njih, kada se nađu u vašem prisustvu:

1. Bik i Rak

Oni su jedan od onih parova, na koje su mnogi ljubomorni. Oboje su odani i nežni, pa u njihovom odnosu nema mesta za konflikte. Njihovu vezu odlikuje činjenica da su i na kraju veze podjednako zaljubljeni, kao prvog dana.

2. Lav i Lav

Jaki i samoljubivi lavovi, pored sebe žele podjednako snažnu osobu punu samopouzdanja. Oni sklapaju savez i jedno drugom su najveća podrška. Jedno drugom sputavaju karakter, kako ne bi do izražaja došle njihove burne prirode.

3. Vodolija i Blizanac

Oni imaju jaku psihološku vezu, koja vremenom postaje sve dublja. Njihov način komunikacije je gotovo telepatski. Iako su oba znaka, po prirodi samostalna, jedno drugom neverovatno odgovaraju.

4. Riba i Škorpija

Ovi vodeni znakovi kroz život se vode emocijama i takođe imaju jaku psihološku vezu. Njihova veza veoma je strastvena i duboka i gotovo da ne mogu jedno bez drugog.

Foto: @hendrysiary

Pročitajte i…Nedeljni horoskop od 29.04. do 06.05.

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.