Sezona Vage 2021. donosi nam harmoniju i želju za pravdom

by | 19 septembra, 2021
sezona vage

Sezona Vage 2021. stiže nam 23. septembra, a evo i šta nam donosi… 

Ukoliko ste rođeni u periodu između 23. septembra i 22. oktobra, čestitamo: to znači da ste u horoskopskom znaku Vaga (a to ste verovatno već i znali!). Ovaj romantičan i diplomatski znak isijava lepom energijom i uvek žudi za jednim- balans i pravda.

Bilo da ste Vaga, partner je rođen u ovom znaku, ili jednostavno želite više da naučite o ovom znaku Zodijaka, jedno je sigurno: pristiže nam sezona Vage. A šta ona donosi, otkrivamo u nastavku. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geeisha_art 🎨 (@geeisha_art)

Sezona Vage 2021.

Vaga je predstavljena kao simbol s vagom, što ilustruje njihovu prirodnu sposobnost da izvagaju obe strane i stvore harmoniju suprotnih energija. Takođe, njih prati glas da su neodlučni. Njima vlada romantična Venera, što ima smisla, kada razmislimo o tome šta Vage žele na polju ljubavi. Kao jedan od kardinalnih znakova, Vage su orijentisane ka društvu i lako sklapaju prijateljstva.

Pročitajte i… Zašto se zaljubljujemo u svaki od znakova Zodijaka?

Upravo nam energija ovog znaka Zodijaka krajem septembra i većim delom oktobra donosi društveniju i dinamičniju energiju.  Težićemo harmoniji i bićemo miroljubiviji. Želećemo pravdu po svaku cenu. Pripazite da na tom putu ne stanete nekome bitnom „na žulj“.

Kada je ljubav u pitanju ovog meseca, bićemo šarmantniji više nego ikada. I plenićemo posebnom energijom gde god da se pojavimo. Ovaj mesec je zaista mesec ljubavi za skoro svaki znak Zodijaka. Ovog meseca ljubav i društveni život biće nam na prvom mestu.

Prizemnost Vage će nas umiriti i prizemljiti. Dobro nam došla sezono Vage!

 

 

lepotaizdravlje.rs natala krechetova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.