VELIKI mesečni horoskop za SEPTEMBAR: Lekcije su savladane, vreme je za novi početak!

by | 4 septembra, 2019

Ovan

Dragi Ovnovi, već neko vreme fokusiranu ste isključivo na posao, jer je vaš vladar u tranzitu kroz ovo prirodno polje, ali je i u znaku Device. Energičniji ste nego inače, a tokom ovog tranzita, do osamnaestog septembra ćete biti u prilici da privedete kraju planove započete na proleće. Od druge polovine meseca Saturn, koji tranzitira vašim prirodnim desetim poljem, kreće direktnim hodom pa su lekcije koje se tiču ovog polja iza vas. Vreme je da se krene dalje. Dobićete i neke nove odgovornosti. Na polju ljubavi, za sve one koji su zauzeti, Venera se do 14.9. nalazi u šestom polju, pa ćete biti vrlo uslužni prema partner. To su situacije kada ćete svoje potrebe staviti na drugo mesto, ali će to uraditi i suprotna strana. Nakon toga, Venera ulazi u znak Vage, u vaše sedmo polje. Harmonija, ravnopravnost ali i neodlučnost u ljubavi. Ako ste slobodni, ovo je vreme kada će vas pažnjom obasipati i istu privući, svi oni koji su veoma šarmantni, doterani, uglađeni i iz diplomatskog stave. Što se tiče zdravlja, muči vas stomak.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Dragi Bikovi, do prve polovine meseca, tačnije do četrnaestog septembra, ćete biti prilično analitični, ali doslovno na svim poljima. Hvataće vas nervoza oko nedovršenih poslova ali ćete gotovo većinu uspeti da privedete kraju, naročito između šestog i osmog septembra, kada će Mars biti u trigonu sa retrogradnim Saturnom. Pazite se loših procena, mada će se pre desiti da neko vas pogrešno doživi, ali se oko toga nećete mnogo sekirati. U drugoj polovini meseca, vaš vladar Venera, ulazi u znak Vage, dakle vreme je za balans. Uspećete pomiriti neke razlike u radnom okruženju. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, prilično dinamično. Smenjivaće se strasti, sukobi, ljubav u odosu sa voljenom osobom, a sve će se smiriti kada Venera uđe u Vagu. Ukoliko ste slobodni, gužva. Mnogo zainteresovanih, a vi neodlučni. Prvo ćete svakog staviti pod lupu, a zatim zauzeti stav pristojnosti i biti spremni da obijete svakog. Razmislite još jednom da li je baš svako sa “greškom”. Osim nervoze koja će vas pratiti, zdravlje je u redu.

Blizanci

Dragi Blizanci, septembar će biti borben mesec za vas. Ne u negativnom smislu, naprotiv, vi zauzimate ozbiljan stav da se izborite za ono što vam je važno. Stelijum u Devici se nalazi u izazovnom aspektu sa vašim Suncem, što znači da je potrebno uložiti napore u ono što želite da postignete, ali oprez, ako imate šefove, odnosno nadređene, možda im se neće dopasti način na koji se dokazujete ili pokušavate postići nešto. Već od sredine meseca, bićete smireniji, ipak Venera zauzima trigon prema vašem znaku, a kad smo već kod Venera, na polju ljubavi u prvoj polovini meseca uporno namećete autoritet ali bezuspešno. Probajte to da uradite od četrnaestog septembra, voljena osoba će biti spremnija za kompromis. Ako ste još uvek slobodni, ljubav i nije prioritet, ali se baš sada možete iznenaditi. Pojaviće se osoba koja će na samom početku pokušati da vas isprovocira, nadmetaćete se u intelektualnom smislu, ali ako ostanete u kontaktu, druga polovina meseca može doneti početak nove ljubavi. Čuvajte se povreda.

Rak

Dragi Rakovi, vaše prirodno polje komunikacije je tokom ovog meseca izuzetno naglašeno, jer se ovde nalazi veliki broj planeta, koje usput prave dobar aspekt na vaš horoskopski znak. Bićete u mogućnosti da se izrazite na pravi način kao i da sklopite dogovore od velike važnosti. Druga polovina meseca je idealna za porodične odnose koji će biti harmonični do kraja meseca. Što se tiče ljubvai, ukoliko ste zauzeti, Saturn je i dalje u polju partnerstava, retrogradan do osamnaestog dana meseca, ali i u dobrom aspektu sa Marsom i sada ćete uspeti da dovedete u red odnos sa voljenom osobom, ukoliko je u poslednje vreme bio nestabilan. Slobodni Rakovi su veoma komunikativni, raspoloženi za društvo i očekuje ih bogat društveni život. Od sredine meseca ulaze u novu životnu etapu koja govori o novim okolnostima na polju ljubavi. Zdravlje je u redu.

Lav

Dragi Lavovi, finansije vam zadaju brige već neko vreme a takav trend će vas pratiti i tokom septembra meseca. U prve tri nedelje vas očekuje serija troškova. Nešto od toga će biti neophodno, ali se pripazite nerealnih procena koje vas mogu kasnije ozbiljno zabrinuti.  Sredinom meseca ćete biti u mogućnosti da pokažete svoje komunikacione sposobnosti, Venera će napraviti dobar aspekt sa vašim Suncem, pa ćete biti rasploženi za diplomatiju kao i za kompromis koji uz nju ide. To će vam omogućiti da se nametnete kao autoritet. Ipak, ne bez malog napora jer je Saturn u kvadratu sa Venerom. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, dolazi do razmimoilaženja u stavovima koji se tiču baš, već pomenutih ,finansija. Svako će zauzeti svoj stav i neće odstupati od istog. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati promene na polju ljubavi pod uticajem punog Meseca u promenljivom znaku pa je jedna faza života završena i vreme je za novu. Zdravlje je dobro, ali mnogo bolje nakon 18. septembra.

Devica

Drage Device, dobar deo meseca posvećujete sebi, razlog je tranzit Sunca kroz vaše prirodno polje ličnosti, ali i drugih planeta u vašem znaku. Naizmenično ćete biti skloni diplomatiji, otvorenom sukobu… Iskoritstite tranzit Marsa kroz vaše prvo polje jer vam ova planeta daruje veliku fizičku snagu kao i energiju, koju je sada odlično usmeriti na posao. U drugoj polovinom meseca, mogući su prihodi, ili pokloni. Na polju ljubavi, biće vam prioritet da budete u dobrim i skladnim odnosima sa partnerom, ali ćete ipak prvenstveno biti okrenuti svojim interesima, bar u prve tri nedelje meseca. Sredinom meseca, pun Mesec u polju partnerstava donosi nove okolnosti. Slobodne Device sijaju i privlače pažnju gde god da se pojaje i preuzimaju inicijativu u  društvenom smislu. Kada je zdravlje u pitanju, preporuka je sport makar u rekreativnom smislu.

Vaga 

Drage Vage, na posredan način se bavite svojom poslovnom situacijom, iako je ovo mesec u kojem ćete se ipak malo povući u svoj svet.  U vama će se javiti strahovi i sumnje u saradnike, kolege ali i nadređene. Sumnje nisu opravdane, više predimenzionirane. Četrnaestog septembra, Venera, koja ujedno vlada vašim horoskopskim znakom, ulazi u vaše prvo polje koje predstavlja život. Kreativniji ste nego ranije a dosta toga ćete uspet rešiti na šarm. Saturn od druge polovine meseca napokon kreće direktnim hodom i lekcije su savladane. Na polju ljubavi u skladu ste sa voljenom osobom, međutim, nemojte se iznenaditi ako naiđete povremeno i na emotivni zid. Slobodni pripadnici vašeg znaka u prvoj polovini meseca imaju priliku za početak tajne emotivne priče, međutim, osoba je zauzeta. Zdravlje je u redu.

Škorpija

Drage Škorpije, u septembru ćete se intezivno fokusirati na svoje planove i želje i baš ovaj mesec je period kada će mnogo toga i biti ostvareno. Veliki broj planeta u vašem prirodnom jedanaestom polju, u trigonu sa Saturnom u Jarcu, koji prolazi kroz vaše polje komunikacije omogućava uspeh na gotovo svim aspektima života, posebno kada su komunikacija i trgovina u pitanju. Saturn je retrogradan do 18.9. pa će mnogi planovi iz prošlosti biti realizovani, ali od treće nedelje meseca okrećete se budućnosti. Pun Mesec u polju ljubavi i u opoziciji sa planetama u Devici će mnogim zauzetim Škorpionima doneti prekid nekvalitetnih relacija ali to je samo konačan kraj nečega što je u prošlosti završeno s obzirom na to da je sada i Uran, koji donosi promene retrogradan. Slobodne Škorpije mogu takođe očekivati promene u emotivnom smislu, jer pun Mesec u polju ljubavi označava kraj samoći. Osoba koja bi se sada mogla pojaviti je neko ko je sklon idealima, što će vama u potpunosti odgovarati. Zdravlje je stabilno mada će se javiti povremena zabrinutost u vama.

Strelac

Dragi Strelčevi, tokom devetog meseca dolazi do promena na polju doma, pa će oni koji već dugo planiraju preseljenje, renoviranje doma ili žele popraviti odnose u porodici, sada biti i u mogućnosti da to urade. Na polju posla, Jupiter je i dalje u vašem znaku ali je u izazovnom aspektu sa Neptunom tako da može doći do nerealne, pogrešne procene sopstvenih mogućnosti pa povedite računa o svojim potezima. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, dolazi do reorganizacije u domu. Pun Mesec ovde označava kraj jedne i početak druge faze života. Želite kvalitet i na tome istrajavate. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju visoke kriterijume a ljubav je tako blizu, naročito od 14.9. Osoba povezana sa prijateljima ili neko od prijatelja je vaša srodna duša. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, prva polovina meseca je nekako preslikana sa krajem avgusta, mada ćete se ipak malo pokrenuti i krenuti napred. Stelijum u Devici povolljno utiče na vaš horoskopski znak, a tu je i Uran koji u retrogradnom hodu omogućava realizaciju, preko noći, svega onoga u šta ste ulagali trud prethodnih nekoliko meseci. Najvažniji datum za vas je 18.9. kada Saturn, koji vlada vašim znakom kreće direktnim hodom. Prošlost će ostati za vama, ali realan osećaj da stojite već dugo  u mestu takođe. Na polju ljubavi pripremite se za ozbiljne razgovore ali i strastvene trenutke sa voljenom osobom. Ako ste još uve slobodni, nekoliko kandidata će vas okružiti i time dovesti u nedoumicu. Poslušajte svoj unutrašnji glas. Zdravlje je u redu.

Vodolija

Drage Vodolije, pred vama je mesec u kom ćete se  baviti finansijama na prvom mestu. Ipak, ovde se ne radi o prihodima direktno, već o rashodima. Većina vas će se okrenuti ozbiljnom rešavanju pozajmica ali će neki pripadnici vašeg znaka razmišljati o kreditima. Važno je da znate da Jupiter pravi nezgodan aspekt planetama koje prolaze poljem koje predstvlja banke i zaduženja, pa ipak dobro razmislite, ili bar nemojte ići na visoke cifre. S druge strane, ako ste zauzeti, partner je veoma borben i aktivan kada je zarada u pitanju pa će se više baviti finansijama nego vašim odnosom. Ipak, strasti su prisutne. Ako ste slobodni, ovo je meec koji će doneti mogućnost strastvene avanture koja će biti vrlo intezivnog karaktera ako se u to upustite. Izbegavajte hirurške interevencije.

Ribe

Drage Ribe, kraj prethodnog meseca je obeležio mlad Mesec u Devici ,a on se u vašem slučaju odigrao u vašem prirodnom polju javnosti, ugovora i međuljudskih odnosa. U narednom periodu dolazi do promene odnosa prema onima sa kojima  se susrećete. Takođe, ukazuje se prilika za nova poslovna partnerstva tokom septembra. Što se tiče planova, oni će se ostvarivati od druge polovine meseca, kada ste vi u pitanju. Za one koji su zauzeti, septembar donosi izuzetno jak fokus na partnerstvo. Voljena osoba pokazuje znake nezainteresovanosti, što će u vama izazvati veliko nezadovoljstvo koje bi moglo kulminirati sukobom. Ako ste slobodni, planeta ljubavi krstari vašim sedmim a zatim osmim poljem i dnosi mogućnost početka romanse koja je utemeljena na strastima. Moguće povrede. 

Foto: @sarahs_day

 Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.