Kobasice u testu

by | jun 4, 2013

Kobasice u testu

Sastojci:

  • 8 polubarenih kobasica
  • 16 listova mesnate slanine
  • 1 glavica crnog luka
  • 100 g brašna
  • 2 jajeta
  • 1,5 dl mleka
  • 1,5 dl vode
  • 3 kašike ulja
  • mešavina začina

Priprema:

1. Kobasice uviti u listove mesnate slanine pa ih poređati u podmazanu tepsiju. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC 20 min.
2. Crni luk očistiti i iseći na kolutove.
3. Posebno u dubljoj posudi napraviti testo od brašna, jaja, mleka, vode i začina po ukusu.
4. Kada kobasice budu napola gotove, izvaditi ih iz rerne, posuti crnim lukom i preliti pripremljenim testom. Potom ih vratiti u rernu i peći dok testo ne porumeni.

Izvor: Dobra hrana

Tagovi: