Odgovara i brinetama i plavušama: Kakva je to boja tiger blonde?

by | januar 22, 2023
tiger blonde, tigrasti balajaž

Novi trend lepote prelazi sa društvenih mreža u frizerske salone: takozvana tigrasta plavuša svima pristaje i obećava da će postati hit sezone. Pa, da vidimo – kakva je to boja tiger blonde?

Tigrasti balajaž ili tiger blonde jedan je od trendova lepote koji su izuzetno aktuelni kod zvezda od jeseni 2022. i za koje se predviđa da će dizati prašinu tokom cele 2023. godine. Ono što je podiglo ovoliki hip oko novog trenda jeste to što tigrasti pramenovi odgovaraju i brinetama i plavušama. Dovoljno je samo da poželite promenu.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Kakve je to boja tigrasta plavuša/tiger blonde?

Pa, ona nije baš ni crvena jer  crveni pigment ovde nije tako dubok, ali nije plavuša, a ne plavuša – suviše narandžaste izbija, naročito pod svetlom. Tiger Blonde je jaka boja breskve, ako je verovatni opisu vrhunskih hair stilista Holivuda.

Bilo da ste plavuša ili brineta, možete dodati tečnu bakarnu boju u svoj balajaž da biste svojoj kosi dali ovu jedinstvenu i živu nijansu kose. Ne radi se o stvaranju neke pastelne boje sa letnjim prizvukom, više o neurednom efektu smene boja koji podseća na svetlucanje ili rasutu senku za oči.

Članak se nastavlja posle reklama

Među plavušama, tiger blonde uspele su da isprobaju Rejčel Mekadams, Ema Roberts i Porša Friman, koja je klijent Harijet Maldon.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Kako možete postići tiger efekat ako ste brineta?

Brinete su takođe aktivno zainteresovane za tiger blonde. Jedan od glavnih primera ovde je Kajli Džener. Manekenka se gotovo nikada ne odriče svog zaštitnog znaka: duboke tamne kose, ali ju je tigrasti balajaž naterao da odstupi od ovog pravila. Rezultat je oduševio mnoge.

Članak se nastavlja posle reklama

Kao i uvek, najbolje je verovati profesionalcu koji je upoznat sa najnovijim trendovima. Kod kuće, malo je verovatno da ćete uspeti da postignete ovakav efekat.