Nedeljni horoskop od 23. do 29. januara: Uran izlazi iz retrogradnosti i donosi pozitivne pronene za četiri znaka

by | 22 januara, 2023
nedeljni horoskop od 23. do 29. januara

U predposlednjoj nedelji januara događaji će početi da se ubrzavaju. Dva važna astrološka događaja, sekstil Sunca sa Jupiterom i povratak Urana iz retro faze, odrediće energiju predstojeće nedelje.

Sekstil Sunca i Jupitera 25. januara doneće veoma dobru energiju povezanu sa društvenim procesima. Tokom ovog perioda, interakcije sa vlastima, pravnim organima i administrativnim strukturama su posebno uspešne. Odlično vreme za brak, za finansijske transakcije, za realizaciju društvenih projekata.

Za posao, ovo je takođe dobro vreme kada možete da sklapate profitabilne poslove sa stranim kompanijama, dobijete savete i modernizujete proizvodnju. uSekstil Sunca i Jupitera pozitivno će uticati na odnose, ličnu sferu. Posebno će imati koristi oni koji su u ozbiljnoj vezi i spremni su da ih dodatno ojačaju. Takve prilike će se sigurno pojaviti. Porodične proslave, sastanci sa rođacima takođe će biti povoljni i doneće mnogo zadovoljstva.

Povratak Urana – planete reformi i promena – u direktno kretanje od 23. januara počeće da okreće zamajac kolektivnih pokreta, promena u društvu sa novom snagom. Vektor ovih promena će sada biti razumljiviji i transparentniji za većinu ljudi. Mnogi od nas će osetiti iznenadno olakšanje. Retrogradni Uran nas je podsticao da budemo nezadovoljni sobom, kategorični u presudama, pobuni protiv bilo kakvih sistema i ograničenja. Ove tendencije će nestati, ustupajući mesto intuitivnom razumevanju onoga što se dešava, unutrašnjem pročišćenju i obnovi. Većina ljudi će imati priliku da planira budućnost.

Kraj retrogradnog Urana doneće posebno pozitivne trendove za Ovna, Raka, Vagu i Jarca, jer će emocionalni blokovi popustiti, omogućavajući ovim znakovima da iskuse „lakoću postojanja“. Direktan Uran će doneti mnogo neočekivanih događaja u život Blizanaca, Lava, Strelca i Vodolije. Imaće priliku da završe stare poslove, a u život će ući prijatne promene. Što se tiče Bika, Device, Škorpije i Riba, promene u privatnom životu ovih znakova koje će Uran izazvati će povući promene u društvenoj sferi.

 

Nedeljni horoskop od 23. do 29. januara

Ovan (21. mart – 20. april)

U profesionalnoj sferi, Ovan će biti zadovoljan kako izgledima za budućnost, tako i rezultatima već obavljenog posla. Posebno uspešni će biti oni Ovnovi čije su aktivnosti vezane za brigu o ljudima. Finansijska stabilnost čeka one koji su odlučni da mudro koriste svoje resurse. Neki predstavnici vatrenog elementa biće skloni da troše novac na uređenje ličnog prostora, stvaranje udobnosti  kod kuće. U romantičnoj sferi, Ovnovi rizikuju da uđu u situacije u kojima će emocije nadvladati um. Neke predstavnice ovog znaka čekaju vesti o trudnoći, pripreme za trudnoću…

Ponovo imate urinarnu infekciju – šta da radite? – Lepota i zdravlje

Taman stigne dobar rezultat, da biste nekoliko nedelja kasnije ponovo prepoznali simptome ponovljene urinarne infekcije. Šta sada da radite?

Bik (21. april – 20. maj)

Bikove čekaju mnoge promene na profesionalnom planu. Neko će dobiti ponudu da promeni posao, neko će moći da ostvari dugogodišnju želju da radi u drugom gradu ili državi. Ali i u prvom i u drugom slučaju pobediće samo oni koji slede svoj poziv, koji zaista rade „svoj” posao. Neki od Bikova će konačno odlučiti da pokrenu sopstveni posao, a njegov početak biće prilično uspešan. Mnogi Bikovi će se suočiti i sa promenama u ličnom životu – oni koji su bili usamljeni imaće priliku da pronađu svoju srodnu dušu, a oni koji su sanjali da izađu iz opterećujućeg života.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizance će „juriti” situacije u kojima predstavnici ovog vazdušnog znaka neće imati jasnu i nedvosmislenu odluku ili stav. Uvek će postojati dva suprotna mišljenja, oba su neprihvatljiva za Blizance. Blizanci će pokušati da se izbore sa svojim osećanjima, što će uzdrmati njihovu unutrašnju ravnotežu. Što se tiče profesionalne sfere, i ovde će se Blizanci suočiti sa poteškoćama u pregovorima. Prilikom potpisivanja dokumenata koji se odnose na finansije, potrebno je obratiti posebnu pažnju na ono što je napisano sitnim slovima ispod glavnog teksta. U ličnoj sferi situacija će biti malo bolja, ovde Blizanci očekuje stabilnost, ali nisu isključena pitanja i sumnje u vezi sa budućnošću postojećih veza.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. januara:Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će početi da ostvaruju dugoročne planove i nade. Ovo je sjajan trenutak za pokretanje ambicioznog i perspektivnog preduzeća, posebno zajedno sa partnerom. Oni Rakovi koji su navikli da se oslanjaju na sebe, koji su spremni da rizikuju i ulože mnogo vremena i truda u profesionalnu sferu, imaće priliku da sve postignu sami. Mnogi Rakovi u vezi osetiće „talas“ obnove veze, obostranog interesovanja i strasti. Zdravlje će biti zadovoljavajuće za one predstavnike ovog vodenog znaka koji neće preceniti svoju izdržljivost.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Teme porodice i doma će preovladavati u životu Lavova skoro cele nedelje. Do sredine nedelje mogu doći do izražaja neki sukobi sa rođacima, nedostatak podrške porodice, kao i nesloga sa roditeljima. Na temu finansija, Lavovima se savetuje da se uzdrže od velikih akvizicija i rizičnih finansijskih transakcija. Na profesionalnom planu, razočarani će oni Lavovi koji su rešeni da dobiju „sve odjednom“, dok trenutna situacija zahteva strpljenje. Uspeh je apsolutno stvaran, ali ne tako brz koliko bismo želeli. Zdravstveno stanje većine Lava biće odlično.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Situacija je takva da nijedan od predloženih izlaza iz teških situacija neće odgovarati Devici. Ali, za razliku od vazdušnih Blizanaca, Device će metodično proučavati nastale poteškoće, analizirati svoje šanse i mogućnosti i pronaći prihvatljiv izlaz za sebe. Ovo će važiti i za profesionalnu i za romantičnu sferu – Devicama će odgovarati neka vrsta kompromisa. Što se tiče sfere finansija i zdravlja, ovde Device imaju stabilnu i predvidljivu situaciju. Racionalno trošenje i razumna prevencija bolesti omogućiće vam da proživite tekuću nedelju sasvim mirno.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vagu će glavna tema nedelje biti nostalgija i apel na dobro što je ostalo u prošlosti. U profesionalnoj sferi moguć je povratak starim projektima o kojima se nekada razgovaralo, a nikad realizovano. Sada će imati novu šansu da se ostvare. Neke Vage očekuju iznenađenja u romantičnoj sferi – mogući su susreti sa partnerima iz prošlosti. Vaga će imati priliku da reši stare stambene ili imovinske probleme, i to prilično uspešno i profitabilno. Što se tiče zdravlja, ovde Vaga treba da se fokusira na svoje spoljašnje manifestacije – bilo kakve kozmetičke procedure, masaže, nega tela su povoljne.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpijama će nedelja doneti mnoge promene. Biće uništeno sve staro: način života, odnosi, posao, pa čak i imidž. Nisu isključene ni iznenadne odluke o napuštanju posla. Neočekivane težnje da promene mesto stanovanja, presele se u drugi grad ili državu, kao i mogući finansijski gubici – ovo nije potpuna lista mogućih situacija za Škorpije. Za samce Škorpije, naprotiv, dolazi period kada se završava dosada. Nešto će se desiti! U svakom slučaju, u ovom trenutku Škorpije će konačno odlučiti da urade nešto što nikada nisu. Što se tiče zdravlja, ono će u potpunosti odražavati sve ono što se dešava sa Škorpijama: neko će se povrediti, neko će dobiti visoku temperaturu i grozničavo stanje, neko će dobiti opekotine, a neko, naprotiv, naglo izlečiti.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. januara: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelci će gotovo cele nedelje biti zauzeti dovršavanjem nagomilanih slučajeva, pre svega vezanih za rodbinu, porodicu i decu. Strelci koji su zauzeti karijerom imaće priliku da napreduju, ili da promene posao uz unapređenje. Finansijska situacija Strelca ostaće stabilna, a krajem nedelje biće prava prilika da je značajno poboljšate. Promene u ličnom životu čekaju Strelca – ponuda za brak može ih iznenaditi, ali u većini slučajeva iznenađenje će biti prijatno i pozitivno prihvaćeno.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će se cele nedelje boriti sa negativnim emocijama vezanim za veze ili porodični život. Emocionalne provokacije i sukobi partnera nateraće obično pribrane i korektne Jarčeve da u potpunosti pokažu koliko su ljuti, svoje neslaganje i razilaženje u mišljenju. Štaviše, mnogi predstavnici ovog zemaljskog znaka će izraziti svoje tvrdnje u prilično oštrom obliku, demonstrirajući sve aspekte njihove vladajuće planete Saturn.  Jarčevi pažljivo biraju prijatelje, održavaju prijateljstva decenijama, a gubitak odnosa doživljavaju prilično bolno, a sada su takvi gubici mogući.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolija oseća blagi pad energije, uključujući emotivnu i mentalnu. Neki zamor biće svojstven većini Vodolija. Vodolije obično prilično pesimistički dočekuju period vladavine svog znaka, uranjajući u sebe, u svoje melanholične emocije, fokusirajući svoje misli na stvarne ili izmišljene probleme vezane za zdravlje, odnose ili posao. Komunicirajte sa pozitivnim ljudima, čitajte optimističnu literaturu i gledanje komedija. Važno je isključiti vesti na svim uređajima, filtrirati dolazne informacije i baviti se stvarnim važnim stvarima. Romantična poznanstva i izlasci na kraju nedelje malo će vas razveseliti. Što se zdravlja tiče, ono se može osetiti samo psihosomatskim manifestacijama.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe se podstiču da celu nedelju posvete rešavanju onih problema koji su dugo i tvrdoglavo odlagani za kasnije. Ako Ribe nastave da odugovlače kao i obično, onda će od sredine nedelje situacije početi da se razvijaju po nepredvidivom scenariju. A ovi scenariji, kao što je već jasno, neće biti najpozitivniji. Finansijska sfera može nekim Ribama pokvariti raspoloženje značajnim gubicima i izgubljenom dobiti, a one Ribe koje ne obraćaju dovoljno pažnje na svoj endokrini sistem rizikuju da uzdrmaju svoje zdravlje.

gpointstudio/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.