Najseksipilnija frizura: Piksi Šej Mičel ostavlja bez daha

by | 4 januara, 2024
Najseksipilnija frizura: Piksi Šej Mičel ostavlja bez daha; glumica Šej Mičel na gala događaju

Ako ste odlučili da drastično promenite svoj imidž, neka to bude najseksipilnija frizura – kratki piksi. Upravo nju je odabrala Šej Mičel, zvezda serije Slatke male lažljivice.

Nova godina uvek poziva na velike promene – a to misli i glumica Šej Mičel. Ona je napravila baš drastičnu promenu. Maksimalno je skratila svoju dugu kosu i sada nosi jednu od najseksipilnijih frizura – moderni, kratki piksi.

Piksi je najseksipilnija frizura: Šej Mičel je navikla na drastične promene imidža

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shay Mitchell (@shaymitchell)

Zvezdu serije Slatke male lažljivice viđali smo u raznim izadnjima kada je njena frizura u pitanju. Tu su različite nijanse braon, plave i ombre – i sve to u poslednjih nekoliko godina. Šej Mičel je 2. januara, na svom Instagram profilu, objavila seriju fotografija koje prati opis „new year new hair“. I to je verovatno najdrastičnija promena imidža koju je ikada napravila. Mnogi fanovi su je uporedili sa Kris Džener.

Šej je odabrala kratku, seksi piksi frizuru. I to je njena najkraća frizira do sada. Crna kosa sa pramenovima koji dosežu do vrat. Najduži deo piksi frizure je u predelu čela. Razbarušena, moćna, seksipilna frizura koja istovremeno deluje elegantno i skupo. Posebno u kombinaciji sa crnim, sunčanim naočarima.

Iako je Šej Mičel sa novom frizurom mnoge podsetila na Kris Džener, još više podeseća na najbolja izdanja Hale Beri i Vinone Rajder. Nova, seksipilna piksi frizura, savršeno se uklopila u autfit koji je Šej odabrala.

Osim crnih, pravougaonih sunčanih naočara, Šej Mičel je stavila viseće biserne minđuše oje deluju luksuzno. Glumic je obukla skraćeni crni blejzer sa duplim kopčanjem bez ičega ispod. Uparila je blejzer sa širokim plavim farmerkama niskog struka, a iz farmerki je virio crni donji veš super visokog struka. Nekoliko jednostavnih srebrnih prstenova i crne štikle upotpunile su savršeni, seksi autfit.

Šej je odabrala i savršen, trendi manikir. U pitanju su tamni, sjajni nokti. Ne baš tako crni kao njen blejzer ili štikle, ali definitivno ne tako plavi kao njene farmerke. Više podsećaju na tamni teksas koji se savršeno uklopio u stajling.

Pascal Le Segretain/ Getty Images Entertainment