Ponovo je plavuša! Rihannina plava kosa je najbolji izbor za brinete koje žele svetliju kosu

by | 12 novembra, 2023
Rihanna promenila boju kose, Rihannina plava kosa

Rihanna je ponovo plavuša! Ovo vest je obišla svet! Nova Rihannina plava kosa je savršen izbor za sve brinete koje žele promenu

Iako se mnogi možda sećaju određenih godina po kulturnim događajima ili lepim uspomenama, neki jednostavno prate Rihannine promene kose. Jer, ona je jedan od kameleona koji nose sve nijanse. Crni bob? To su kasne dvehiljadite. Crvena kosa – 2010. godina. Ona plava boja, par godina kasnije – svaka Rihannina promena boje kose je ikonična.

Ali, ove 2020-te su nam donele malo razočarenje, jer od Rihanne nismo dočekali ni novi album, ni novu boju kose. A onda, mega zvezda je rešila da na sve iznenadi i u eri bakar crvene kose postane – plavuša!

Rihannina plava kosa

Pevačica je premijerno pokazala svoju dugu, ravnu plavu kosu do struka ovoga vikenda. Njena plava nijansa je idealna za sve brinete – to je medeno plava boja, koja se savršeno uklapa sa kontrasnim tamnim korenom.

Medeno plava je bogata, topla boja. Na spektru plavih nijansi, ona je negde između karamelne nijanse i puteraste nijanse, ali se može koristiti i kao mešavina braon i plavih pramenova, ako želite nijansiranje.