Romantične kovrdže: Nikol Kidman oživela frizuru iz 90-ih

by | 24 decembra, 2023
Romantične kovrdže: Nikol Kidman oživela frizuru iz 90-ih

Ako tražite savršenu frizuru za doček Nove godine, možda će vam se dopasti romantične kovrdže, frizura Nikol Kidman iz devedesetih.

Prelepa glumica zna da je kosa jedan od njenih najvećih aduta i uvek je perfektno stilizovana. A sad je oživela svoju čuvenu, romantičnu frizuru iz devedesetih.

Romantične kovrdže: Prelepa, retro frizura Nikol Kidman

romantična frizura Nikol Kidman

Prelepa glumica zna koja frizura joj savršeno stoji, a upravo ta frizura je obeležila devedesete. Nikol Kidman je svoju vintidž frizuru oživela na nov, romantičan način. Holivudska zvezda 20. decembra prošetala crvenim tepihom za specijalnu projekciju svoje najnovije TV emisije Expats u Sidneju, Australija. Dok je pozirala sa svojim mužem, Kitom Urbanom, pokazala je svoju prelepu haljinu, besprekornu šminku i frizuru koja nas nije oduševila i vratila nekoliko decenija unazad.

Frizura o kojoj je reč obeležila je devedesete – lokne i puno sjaja. Nikol je svoju prelepu, kovrdžavu kosu podigla u opuštenu, neurednu punđu koja podseća na kultnu frizuru Pamele Anderson. Frizura podseća na onu koju je Kidman nosila dok je promovisala film Širom zatvorenih očiju 90-ih. Prelepa, romantičan, savršena frizura za dame koje žele da zablistaju u novogodišnjoj noći.

Na dnu punđe graciozno je ispalo pregršt raspuštenih lokni koje su joj padale na ramena i gornji deo leđa. Oko ušiju su joj slične lokne uokvirile lice. Međutim, jedan detalj privukao je najviše pažnje – savršeno uvijen pramen koji je padao preko lica i dodirivao usne. Danas Kidman uglavnom oblikuje ravnu kosu. Ali na početku svoje karijere, bila je prepoznatljiv abaš po svojim bakarnim, romantičnim loknama.

Ostatak izgleda bio je prekrasan, ali je fokus ostao na njenoj grivi. Koža joj je bila sjajna i imala je jače rumenilo na obrazima. Oči su joj bile lagano obrubljene tamnim ajlajnerom, napravljenim da izgledaju još tamnije uz dodir maskare. Blagi smokey eyes i ružičaste usne zaokružile su savršen autfit i naglasile savršene crte lica prelepe Nikol.

Brendon Thorne/Getty Images Entertainment