Sjajna kosa i na plaži: Otkrivamo hair rutinu Jeniffer Aniston

by | jul 29, 2022
kako Jennifer Aniton neguje kosu

Zašto najobičnija fotografija Jennifer Aniston na plaži postane viralna? Zato što bez frizure i trunke šminke ona izgleda odlično! Ovoga puta otkrivamo vam tajnu njene besprekorne kose

 

Činjenica, nećemo kriti, frizer Jennifer Aniston je pravi mađioničar i ona ga plaća onoliko koliko mi ne smemo ni da izgovorimo. Ali, činjenica je i da njena kosa, zbog prirode posla kojim se bavi, trpi mnogo. Pritom, Aniston se suočava sa još jednim problemom koji imaju mnoge od nas: kovrdžanje i lomljenje kose. Jasno je da je njena rutina zlata vredna ako uz sve ovo + morska so + sunce njena kosa izgleda fenomenalno.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Kako Jennifer Aniston neguje kosu?

Hair rutina Jennifer Aniston oslanja se na ukupno pet proizvoda koje koristi stalno:

  • kvalitetan šampon
  • regenerator za kosu
  • šampon za suvo pranje
  • ulje za kosu
  • maska za kosu.

Šampon za kosu je, kako je sama istakla nekoliko puta, testirala godinama dok nije našla onaj koji ne izaziva promene na kosi. Njena preporuka je da izaberete šampon koji rešava ključni problem vaše kose bilo da je u pitanju farbanje, perut ili lomljenje kose.

– Bilo je jako teško dok sam se borila protiv toga kako moja kosa reaguje. Ona se kovrdža kad god dođe u dodir sa vlagom. Fenirala sam se, peglala kosu, a na kraju sam samo prihvatila svoje talase i mnogo je lakše- kaže Jennifer Aniston.

Tokom leta, priča Jennifer, jedina njena rutina je nanošenje ulja na kosu odmah posle pranja. To istakne njene prirodne talase i sačuva kosu od štetnih uticaja. Kada prođe leto, sunce i so, tada će u rutinu dodati adekvatnu masku za kosu koju će koristiti jednom nedeljno.

U trenucima kada je njena kosa pod stresom, dok snima ili ima poslovne obaveze, koristi i sredstvo za raspetaljavanje kose kako je ne bi dodatno oštetila. Ukoliko primeti da joj se kosa brže masti, počne da koristi šampon za suvo pranje ali bez aerosoli.

Na osnovu svog iskustva dizajnirala je čak i liniju osnovnih proizvoda za kosu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

IG JenniferAniston