Elegantne frizure za posao: Jednostavni hairstyle za nekoliko minuta

by | 21 maja, 2023
frizure za posao

Elegantne frizure za posao su veoma jednostavne i brze. A to je upravo ono što nam treba akda smo u žurbi, a ne želimo da naša kosa izgleda smešno i neuredno.

Ove elegantne frizure za posao ćete obožavati!

Iako se često odlučujemo na raspuštenu kosu na poslu, ona baš i nije najbolji izbor. Kosa mora biti sklonjena iza ušiju inače pramenovi upadaju u kosu. Ovih nekoliko frizura su idealne za kancelariju i poslovne sastanke.

Prirodna korejska maska za kosu

Pleteni rep

Ovo je jedna od omiljenijih frizura. Pleteni konjski rep je veoma sladak i odličan je za poslovni izgled. Svejedno je da li je rep visok ili nizak, uredan i blago razbarušen. Međutim, u trendu su zalizani repovi sa razdeljkom.

Frizure za posao: Elegantna niska punđa

Ove punđe su pogodne i za običan dan na poslu, ali i za važne sastanke. Osim toga, ova frizura čini da zadržite uredan izgled tokom radnog dana. I ovu frizuru možete da modifikujete kako vam odgovara: otpustite prednje pramenove ili dodajte ukosnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Lopez (@svglamour)

Frizure sa šnalama

Ovo je najlakši tip frizure i sve što vam treba je šnala. Ova frizura takođe ima različite varijante, možete skupiti svu kosu ili samo prednje pramenove. U svakom slučaju, ova frizura se pravi u nekoliko poteza, a izgleda sjajno.

Frizure za posao: Poluskupljena kosa

Ova frizura će odgovarati onima koji vole da imaju raspuštenu kosu. Ova frizura je veoma ženstvena i elegantna, a takođe je jednostavna za napraviti. Kosu možete pričvrstiti mašnom, šnalom ili ukosnicama. Možete ostaviti ravnu kosu ili je lagano uviti i poprskati sprejem za teksturu.

Bubble rep

Bubble rep je takođe veoma popularna frizura. Ona je veoma jednostavna, a veoma prikladna da se sa njom pojavite na poslu. Možete napraviti jedan visoki rep ili dva visoka repa.

Za ove frizure vam treba samo nekoliko minuta, a učiniće da budete zadovoljni svojim poslovnim izgledom, ali i da drugi uživaju u pogledu na vas.

Artem Tryhub/GettyImagesPlus, Artem Tryhub/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.