Frizure koje će biti u modi 2024: Moderne i zavodljive

by | 14 novembra, 2023
Frizure koje će biti u modi 2024: Moderne i zavodljive; devojka s modernom kratkom frizurom

Ako pratite modne trendove kada su frizure u pitanju i volite promene, obratite pažnju na frizure koje će biti u modi 2024.

Ove zime, frizure iz sredine 60-ih postaju sve popularnije, ali s modernim obrtom – frizure sa više teksture i volumena koje izgledaju neuredno i stoga atraktivno. Frizeri predviđaju da će sledeće frizure biti u modi sledeće godine.

Frizure koje će biti u modi 2024: Koja je vaš favorit?

Piksi frizura

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henriette Gebhardt (@henniegebhardt)

Jedna od najtraženijih frizura u poslednje vreme, koja odlično pristaje i starijim damama. Piksi je mladalačka, smela, seksi frizura. Frizure izbrijane sa strane biće u modi 2024. Slobodno eksperimentišite. Kratka dužina će naglasiti oval lica, otvoriti vrat i učiniti ga vizuelno dužim.

Srednja dužina

Jedna od najpopularnijih frizura ove sezone i sve su prilike da će tako biti i sledeće godine. Šta je čini toliko pimaljivom? Ogovor je jednostavan: kosa ove dužine izgleda gušće i lakše se oblikuje. Postoji mnogo varijacija stajlinga: od klasičnog do super divljeg. Ali glavna karakteristika je da profesionalni frizer može to da uradi tako da ne morate da stilizujete kosu – čak i bez uvijanja, vaše lokne će izgledati savršeno. Frizuru možete upotpuniti i šiškama, koje će naglasiti vaše crte lica. Danas su u modi ravne, lagane šiške sa naglašenom teksturom, koje se mogu stilizovati na različite načine.

Kratki bob

Ova klasična frizura nikada neće izaći iz mode. Nemojte se plašiti da radikalno promenite svoj izgled i ošišate kosu. Bob je prilično svestrana frizura koja se može oblikovati na nekoliko načina – od klasične obimne verzije do uglađenih stilova sa efektom mokre kose.

Stepenasta frizura

Stepenasto šišanje već nekoliko sezona ne silazi sa liste trendova. U današnje vreme, oblici sa dugim potiljkom i skraćenim pramenovima u blizini lica dobijaju novu interpretaciju u kombinaciji sa stilom 90-ih. Istanjeni krajevi, volumen, tekstura – frizura treba da izgleda što je moguće ležernije i fluidnije.

Ultra kratka frizura

Ova frizura je za najhrabrije dame koje se ne plaše da budu drugačije. A frizeri kažu da će biti jedna od najpopularnijih frizura 2024. godine.

 

 

Kiuikson/gettyimages.co.uk