3 najbolje slojevite frizure za kosu srednje dužine

by | 7 novembra, 2023
slojevite frizure za kosu srednje dužine

Izvan okvira, predvidljivosti i konvencije – slojevite frizure su smele i najbolji izbor za zimsku sezonu. Da olakšamo izbor, predlažemo najbolje slojevite frizure za kosu srednje dužine

Kosa je jedan od najvažnijih elemenata naše pojave, prirodni okvir koji može radikalno da transformiše izgled. Među različitim frizurama i stajlinzima, neke od najfascinantnijih rezervisane su za kosu srednje dužine. Slojevite frizure, koje izbegavaju najstrožije etikete, izazivaju tradicionalne standarde i prihvataju lepotu nepravilnosti i spontanosti. Neuredan šarm koji leži u prirodnom i neusiljenom izgledu frizure.

Za razliku od standardnih frizura, koje često zahtevaju mnogo održavanja, slojevite srednje frizure su dizajnirane da izgledaju sveže i prirodno bez mnogo napora. Jednom rečju… uštedećete sate. Idealan stil za one koji žele moderan izgled, ali ne žele da provode sate ispred ogledala.

Najbolje slojevite frizure za kosu srednje dužine

Slojeviti bob/lob

Jedna od najpopularnijih frizura za srednju dužinu kose jesu bob i lob, a to su ujedno najpopularniji stilovi ove jeseni i zime. Slojeviti lob karakterišu promenljive dužine, sa vrhovima i pramenovima koji ne prate preciznu liniju. Rezultat je sofisticiran, ali vedar izgled koji dobro funkcioniše na skoro svim tipovima kose.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DonatoeAnnalisa Official (@donato_annalisa)

Najbolje frizure za kosu srednje dužine: Shaggy

Još jedna fascinantna neklasična frizura jeste shaggy – po definicij, najnekonvencionalniji stil šišanja. Karkerističan je po brojnim, naizgled neurednim slojevima, koji daju određenu neobaveznost i lakoću izgledu. Odličan je za sve talasaste tipove kose, tada ne zahteva gotovo nikakvo stilizovanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rachel Williams (@rachelwstylist)

Asimetrična frizura

Asimetrija je još jedan element koji neobična slojevita frizura može da ima. Podrazumeva se da frizura ima drastično različite i neuklopljene dužine kose sa dve različite strane. Ovo je pomalo zbunjujući, ali veoma atraktivan izgled.

Olga Sagal/istock/gettyimagesplus