Najbolje LOB frizure za 2023/2024!

by | oktobar 29, 2023
najbolje LOB frizure

Nakon duge vladavine bob-a, na presto je stigao njegov nešto duži rođak – dugi bob (long bob). Pogledajte najbolje LOB frizure za sezonu 2023/2024

Dugi bob ili LOB frizura podrazumeva dužinu kose do ili tik iznad ramena. Ostavlja eleganciju i ženstvenost duge kose, a lak je za održavanje i stilizovanje. Uz LOB ne morate da brinete da ćete biti gurnuti iz zone udobnosti, jer vam pruža najbolje od oba sveta.

Zašto je LOB frizura dobar izbor?

Razlog zašto su LOB frizure toliko popularne je činjenica da odgovaraju svim oblicima lica i teksturi kose. Bez obzira da li je vaša kosa gusta ili tanka, ovaj stil šišanja može da se individualizuje i prilagodi različitim oblicima lica. Pored toga što se lako održava i stilizuje, najbolja stvar kod ovog kroja je njegova svestranost stila. Možete ga vezati u rep, nisku punđu ili staviti trendi šnalu – nije ni čudo što je LOB nakon toliko sezona svrgnuo sa trona ekstremno popularni bob.

Ono što je posebno uočiljvo jeste da je LOB ili dugi bob odlična frizura za žene u pedesetim: uokviruje lice, izdužuje ga i pokriva osetljive zone: podbradak i vrat.

Najbolje LOB frizure 2023/2024

LOB sa zavesa šiškama

Odlična su opcija jer ova frizura može lako da se prilagodi vašem licu. Kratke šiške, duge, proređene ili ispod očiju?

Balajaž LOB frizure

Za razliku od boba na kome je jako teško uraditi ovaj top nijansiranja LOB frizure su odlične da se na njima izvlači balajaž. Od tamne ka svetloj boji – za mladolikost i proređene posete frizeru.

LOB sa šiškama

Kada poželite da svojoj frizuri dodate raznolikost, onda su klasične šiške odlično rešenje. Razmislite i o mikro šiškama – one se vraćaju baš pred kraj sezone.

Talasaste LOB frizure

Fenomenalna mladalačka opcija koja daje duh i razigranost izgledu. Ako kombinujete sa pažljivim nijansiranjem kose, efekat je potpun.

LOB sa bebi pramenovima uz lice

Dva tanka bebi pramena menjaju sve! Za ovu frizuru stilisti tvrde da briše 10 godina sa lica u trenu.

Choppy lob

Odličan za žene koje vole bujnu kosu i da se ističu. Dodaje volumen kosi i osvežava frizuru.

javi_indy/istock/gettyimagesplus