Asimetrija, šiške i LOB: Ovo su glavni hair trendovi za 2024!

by | 19 oktobra, 2023
hair trendovi za 2024. frizure, šiške, boje kose

Tu smo da zajedno otkrijemo: kakve ćemo frizure, šiške i boje kose nositi u  narednim mesecima? Ovo su glavni hair trendovi za 2024!

 

Onog trenutka kada izvadimo džempere iz ormana i zamenimo jarke boje za tamnije, vreme je i da počnemo da razmišljamo o trendovima kose za zimu. A to već znači da razmišljamo o trendovima za 2024!

Najbolje vreme za promene frizure i boje kose, slažu se stilisti, jeste jesen, ali da ne bi sav trud bio uzaludan nije zgoreg uložiti u trendove koji će biti tu neko vreme. Zato, otkrivamo vam koji su sve trendovi na meniju i naredne godine.

Hair trendovi za 2024: Kakve ćemo frizure, šiške i boje nositi?

Ove jeseni/zime 2023/24 nove frizure, šiške i boje kose će stupiti na scenu; kao i asimetrični rezovi ili baby šiške.U nastavku vam pokazujemo koji trendovi će dominirati frizerskim salonima u narednim mesecima.

Frizure za 2024:

Bob ostaje prisutan, ali u svojim varijacijama. Dugi bob odnosno LOB preuzima dominaciju.

Asimetrični bob

Ok, bilo je i krajnje vreme da bob počne da gubi na intenzitetu. Ne, to ne znači da ga nećemo gledati uopšte, samo ćemo sada da ga produžimo i izmenimo mu definicuju. Asimetrični bob je jedna od najboljih opcija.

Dugi bob -lob

Kada polako govorimo doviđenja bobu, onda se spremamo da podjednakom snagom prigrlimo lob ili dugi bob. Ova je frizura dobra za žene u četrdesetim i pedesetim godinama.

Butterfly lob

Kada želite da dodate teksturu kosi, leptir je najbolja opcija. Samo, ove sezone ga primenjujemo na dužini do ramena – lob, a ne bob, sećate se?

Hair trendovi za 2024: Šiške

Baby bangs

Ili mikro šiške, kako god želite. One obavezo moraju da se završe bar prst iznad vaših obrva. Bile su popularne pre nekoliko sezona, sada ih je Penelope Cruz vratila u fokus.

Zavesa šiške

Duge, tako da padaju na oči i proređene da ne sakrivaju pogled ispod trepavica. Daju izgledu senzualnost i delikatnost.

Hair trendovi za 2024: Boje kose

Luksuzni bakar

Bakarna boja je ušla u naše živote ove jeseni i nema nameru da iz njih izađe. Tokom 2024. najviše će se ceniti posebna prirodna nijansa nazvana luksuzni bakar.

Vanila blonde

Ova posebna nijansa plave je izuzetno svetla i ima onaj zlatni presjaj koji je čini voluminiziranom i toplom.

Tamna čokolada

Ako ste prava brineta sa tamnim očima i nešto tamnijom kožom, onda je ova boja vaš izbor za 2024.

 

Sofia Zhuravets, strecozzza77/istock/gettyimages