Moderne kratke frizure za svakodnevnu eleganciju

by | 22 avgusta, 2023
Moderne kratke frizure

Moderne kratke frizure umeju da budu veoma elegantne, a istovremeno idealne za svaki dan. Evo o kakvim modelima je reč.

Moderne kratke frizure: Veoma ih je jednostavno napraviti

Dok je neko vreme vladalo mišljenje da su kratke frizure sve iste i dosadne, ove frizure su u poslednje vreme u vladajućim trendovima. Otud postoji i veliki izbor kratkih frizura za svaku priliku.

Praktične kratke frizure: Drske, seksi i lake za održavanje!

Frizure sa mokrim efektom

Popularna frizura sa efektom mokre kose se redovno pojavljuje na modnim revijama, a ovaj stajling je pogodan i za večernji i za svakodnevni izgled.Operite kosu ili je navlažite vodom. Nanedite gel po celoj dužini i raščešljajte je češljem sa širokim zupcima. Možete ostaviti kosu i da se sama osuši ili da je osušite fenom.

Moderne kratke frizure: Piksi na jednu stranu

Piksi je jedna od najpopularnijih frizura ovog leta. Da biste napravili ovu vrstu piksija, rukama očešljajte mokru kosu na jednu stranu. Osušite kosu u pravcu u kojem želite, a češljem odvajajte pramenove dok su još mokri. Nanesite sredstvo za stilizovanje na celu kosu i zagladite bočne pramenove kako se ne bi kovrdžali.

Talasasta kosa

Talasi su klasična elegantna frizura koja je idealna za svaku priliku. Nanesite penu za stilizovanje na kosu, a zatim upotrebite sprej da biste joj dali lagan i prirodan volumen. Podelite kosu u preamenove i namotajte ih u jednom pravcu. Raščešljajte pramenove i oblikujte kosu u talasastu frizuru.

Trendi kratke frizure: Riblja kost

Ukoliko ne volite da trošite mnogo vremena na pravljenje frizure, onda je ovo dobar izbor za vas. Sve što treba da uradite je da ispletete riblju kost od korena. Može to biti jedna, dve ili desetak malih, kako se vama više dopada. Koju god opciju da odaberete nećete pogrešiti.

Dve punđice

Ovo možete napraviti i sa ispeglanom i sa ukovrdžanom kosom. Podelite kosu na ravan razdeljak i uzmite po jedan pramen sa svake strane. Uvijte ih u punđice i zakačite ih ukosnicama. Možete frizuru napraviti sa celom kosom ili samo sa nekoliko pramenova.

Bilo koju frizuru da odaberete, svakako će vam dati dozu elegancije i prefinjenosti. Svaku od njih je lako napraviti, stoga možete isprobati novu frizuru svaki dan.

EdwardDerule/GettyImagesPlus, princigalli/GettyImagesPlus