Najlepše kratke frizure za plavuše: Seksi, mladalačke, prelepe…

by | april 14, 2024
Najlepše kratke frizure za plavuše; atraktivna devojk, kratke plave kose, sa prozirnim naočarima za sunce, slikana sa strane u prirodi

Drage dame, ako imate plavu kosu, prikupili smo za vas najlepše kratke frizure za plavuše. Prosto su neodoljive i potpuno će vas transformisati. 

Budite sigurni da će kratka plava kosa odmah učiniti da izgledate nekoliko godina mlađe od vaših stvarnih godina. Plava kosa je povezana sa lepotom i ljubavlju s dobrim razlogom.

Da biste izgledali mlađe, živahnije – i seksi, izaberite kratku plavu kosu. Transformacija je pozitivno zapanjujuća. Prikupili smo odlične frizure za sve plavuše koje žele da se ošišaju na kratko.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo su najlepše kratke frizure za plavuše

1. Seksi raščupani bob

Zadivljujući svetlo zlatno plavi pramenovi na srednje smeđoj kosi su izgled spreman za plažu. Pridružite se ligi poznatih ličnosti sa kratkom plavom kosom i isprobajte ovu super slatku kratku talasastu plavu kosu prilikom sledeće posete salonu. Ili sami kreirajte talase.

2. Bronde balajaž sa platinastim pramenovima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran)

Članak se nastavlja posle reklama

Neverovatna plava boja kose sa platinastim plavim pramenovima duž lica i tankim slojevima sa razdeljkom na sredini je prosto očaravajuća. Dodajte i taj šarmantni osmeh na listu.

3. Kratka frizura za plavu kosu sa šiškama sa strane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Jones (@chrisjones_hair)

Članak se nastavlja posle reklama

Slojevite i raščupane šiške zabačene na jednu stranu daju zapanjujući efekat čupavom,  kremplavom dugom bobu. Frizura koja definitivno podmlađuje i izgleda tako seksi…

4. Balajaž na kratkoj kosi

Članak se nastavlja posle reklama

Apsolutno fantastičan balajaž za sve dame koje vole plavu kosu. Ovaj asimetrični plavi dugi bob verovatno je jedna od najpopularnijih frizura sa Instagrama.

5. Ravni šampanj roze bob

Članak se nastavlja posle reklama

Kratke plave frizure sa hladnim nijansama mogu da stvore dramatičan kontrast da bi se istakli topli ten i tamne oči, posebno kada rez pruža savršen okvir za lice.

6. Platinasti bixie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tolga Kara (@tolga_hairdresser)

Ovaj smeli hibrid piksija i boba nadograđen je platinastim tonovima kako bi doveo do izražaja svetle oči i svetli tene. Lepo je isfeniran kako bi se postigao maksimalan volumen.

Članak se nastavlja posle reklama

7. Savršena frizura za srcoliko lice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HIRO OCHI (@hirohair)

Ako imate srcoliko lice i plavu kosu, ova slojevita, kratka frizura idealna je za vas.

Roman Samborskyi/shutterstock.com