Najlepše ležerne frizure: Opuštene i ženstvene

by | 30 novembra, 2023
Najlepše ležerne frizure; devojka s opuštenom i ženstvenom frizurom

Postoji bezbroj ležernih frizura koje je lako napraviti, ali neke se ipak izdvajaju. Prikupili smo ideje za najlepše ležerne frizure.

Trend „prirodno“ zavladao je skoro svim oblastima života. Industrija lepote nije izuzetak i, naprotiv, osnivač je ovog trenda. Danas, „zalizane“ frizure često deluju preterano kruto i preozbiljno, pa dominiraju ležerne frizure. Opušteni stajling ostavlja osećaj svežine, nežnosti i lakoće. U nastavku slede ideje za najlepše ležerne frizure.

Najlepše ležerne frizure: Lako ih je napraviti

Punđa

Klasična varijacija uključuje zalizanu kosu i čvrstu punđu, fiksiranu na vrhu glave. Međutim, brz tempo savremenog života ne ostavlja puno vremena za stilizovanje frizure svako jutro. I većina nas pribegava ležernim frizurama. Stoga je danas u trendu visoke, ležerne punđe.

Konjski rep

Jedna od najpopularnijih varijacija među ležernim frizurama. Običnim danima, malo neuredan konjski rep dodaće malo volumena vašoj kosi. Večernje frizure zasnovane na ležernom repu takođe izgledaju sjajno – seksi i ženstveno. Izbor vrste repa (visoki ili niski) zavisi od dužine i debljine kose.

Pletenica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aurora Lovestrand (@roralovestrand)

Postoji bezbroj varijacija pletenica. Možete ostaviti volumen kod korena, isplesti običnu pletenicu i malo je olabaviti. Sa pletenicama možete eksperimentisati do mile volje – na primer, uplesti pletenicu na poluspuštenu kosu (nije potrebno da je pletete do kraja). Ili, ako imate bujnu dugu kosu, ispletite samo jednu opuštenu pletenicu sa strane (kao što je prikazano na prethodnom videu sa Instagrama).

Stajling za bob

Preterano uredan bob često daje svojoj vlasnici izgled „lutke“, ali ne želi svaka devojka da izgleda baš tako. Zauzvrat, nemarno oblikovanje će izgledati elegantno sa skoro svakim stajlingom i u svakoj životnoj situaciji, bilo da se radi o poslu, sastanku ili odlasku u šoping. Istina, ležeran izgled ponekad se mora veštački stvoriti, a to zahteva malo truda.

Opuštene kovrdže

Ova frizura je veoma popularna za večernje izlaske, a često je viđamo i na crvenom tepihu. Poseduje sve – prirodnost, individualnost, šarm. Možda i najženstvenija frizura od odabranih.

MikeLaptev/gettyimages.co.uk