Neodoljive frizure sa zavesa šiškama za sve teksture i dužine kose

by | maj 15, 2024
Neodoljive frizure sa zavesa šiškama

Šiške su opet u modi, a naročito zavesa šiške. Zato smo za vas odabrali neodoljive frizure sa zavesa šiškama za sve dužine kose.

Zavesa šiške savršeno uokviruju lice, na sredini su kraće, a ka spolja postepeno postaju duže. Frizure sa zavesa šiškama idealne su za žene koje imaju visoko čelo i lepo ističu jagodice. Zavesa šiške dobro pristaju svim oblicima lica, samo treba da nađete dobrog frizera koji će odabrati one koje će vam najbolje stajati. Postoji mnogo različitih opcija za njihovo oblikovanje u zavisnosti od tipa kose i oblika lica.

Ovo su neodoljive frizure sa zavesa šiškama

1. Zavesa šiške na dugoj kosi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@chellsiedanielle)

Savršena frizura za sve dugokose dame. Otmena i ženstvena. Zavesa šiške lepo sitiču oči i jagodice i razbijaju monotoniju duge kose.

2. Na dugoj kosi sa plavim pramenovima

Zavesa šiške u kombinaciji sa plavim pramenovima savršeno će istaći vašu boju očiju. Moderna, opuštena frizura za apsolutno sve prilike.

3. Savršena frizura za kosu srednje dužine

Ova mekana kosa boje breskve u kombinaciji sa nizom slojevitih šiški koje se spuštaju duž duguljastog lica, skreće pažnju na oči. Jedna od najlepših frizura koje smo videli…

4. Prelepi lob

Ne zaboravite da stavite malo plave boje na rub kada ukrašavate svoju tamnu kosu pramenovima — ovo će osvetliti lice i učiniti da ukupan stil izgleda prirodno osunčan.

5. Frizura iz 90-ih sa zavesa šiškama

Budući da se moda iz 90-ih vratila na velika vrata, što važi i za frizure, ovo je jedan od stilova koji možete isprobati ovog leta. Omiljena frizura slavnih supermodela, sa slojevima, povećanim volumenom i zavesa šiškama.

6. Plavi bob sa šiškama

Zavesa šiške koje uokviruju lice će čak i najklasičniju bob frizuru podići na viši nivo. Želite da svojoj frizuri dodate sofisticiran i luksuzan osećaj? Zavesa šiške to uraditi za tili čas.

Georgii Boronin/gettyimages.com