On je i dalje br 1! Najveći trendovi bob frizure za jesen 2023!

by | 25 septembra, 2023
bob frizura za jesen 2023.

Bob i dalje vlada! Ne postoji frizura koja je toliko popularna, samo je jedno pitanje: koja varijacija boba je trend za jesen 2023?

Tokom istorije, bob frizura je uvek bila jedan od najprepoznatljivijih stilova. I svake godine pojavljuju se bove varijante bob frizure koje modernizuju izgled, podmlađuju nas. Od klasike do savremenih stilova – ovih 5 bob trendova i dalje su naši favoriti dok ulazimo u jesenju sezonu.

Najbolji trendovi bob frizure za jesen 2023

Italijanski bob

Italijanski bob je jedna od onih frizura koje automatski svaraju doživljaj guste i neobuzdane kose! Valoviti slojevi koji idu do linije rasta kose daju težinu frizuri. Celokupna frizura daje jedan retro šmek iz 60-ih i primenjiva je na skoro svaki tip kose. Može se postići glamurozni efekat uz feniranje okruglom četkom ili šik streetstyle momenat ako se opredelite za gužvanje mokre kose. U svakom slučaju, italijanski bob izgleda sjajno bez obzira koliko truda uložite u njega — i upravo u tome leži privlačnost.

Chopped bob

Ova frizura povezuje onu nemarnu i raščupanu stranu koju imaju slojevite frizure sa slojevitom i ravnom završnom linijom koja kosi daje težinu, a koja je odlika boba. Zahvaljujući tome ova frizura ide na ruku rastućim gotičkim trendovima. Chopped bob je frizura za osobe sa stavom, koja celom izgledu da je određenu oštrinu, kao da ste pank buntovnica.

Bob koji prati liniju vilice

Ovaj trend šišanja je nešto kraći od prosečnog boba, koji seže tik do ili iznad vilične kosti. Frizura se sastoji od čistih linija i teksturiranih slojeva kako bi se stvorio tanki finiš i utisak mekoće i lakoće kose. Ovaj izgled zahteva više stilizovanja iako deluje krajnje nemarno.

Dečački bob

Varijanta boba koja se stilizuje bez puno napora – dovoljno je da zaližete punu dužinu i da postignete ovu elegantnu frizuru. Dužina dečačkog boba može varirati po dužini, kao i po obliku – on može varirati između okruglih i četvrtastih slojeva i uključivati šiške, a i ne mora. Odlično je što se ova frizura lako prilagođava individualnoj teksturi kose i obliku lica.

Leptir bob

Butterfly bob je sličan originalnoj leptir frizuri, ali je kraće dužine. Ima slojeve koji uokviriju lice besprekorno i daju mu mladolikost. Ovi slojevi, kao i šiške podsećaju na krila leptira po čemu je frizura dobila ime. Z

 

 

 

Simona Mcintire, John Philips, Kevin Winter, Jon Kopaloff, GettyImagesplus