Unitech Hair&Beauty Event: Trostruki doživljaj inspiracije i znanja!

by | 27 novembra, 2023
Unitech Hair&Beauty Event: Trostruki doživljaj inspiracije i znanja!

Kompanija Unitech najavljuje spektakularan događaj, Unitech Hair&Beauty Event, zakazan za 3. decembar u Beogradu.

Otkrijte svet kreativnosti na HAIRDRESSER – CREATIVE SHOW-u , gde će tim stručnih edukatora za frizere pružiti nezaboravno iskustvo inspiracije i znanja. Unitech će ugostiti dva kreativna direktora iz Alterego Italy, koji u okviru svoje svetske turneje dolaze i kod nas. Njihova neverovatna energija, veština i znanje će vas očarati, predstavljajući ih kao vodeća lica brenda poznatog širom sveta. Mima Pavlović donosi sveže i iznenađujuće ideje, ostajući dosledna svom prepoznatljivom maniru svečanih frizura. Uni Edu tim će biti na raspolaganju za praktično prenošenje znanja o Unitech asortimanu.

U okviru BARBER GATHERING, tri izuzetna edukatora, Enes Dogan ispred brenda Wahl,  Berberaj iz Novog Sada i Edis Osmanović sa Brivske akademije, direktno na sceni podeliće tajne koje ih izdvajaju kao vrhunske stručnjake. Svaki sa svojim stilom, energijom i znanjem, stvoriće pravu magiju pred vašim očima. Njihova strast prema berberaju će vas motivisati, podići adrenalin i probuditi ljubav prema vašem pozivu.

MANICURE&PEDICURE – MASTERCLASS namenjen je profesionalcima željnim usavršavanja u oblasti manikira i pedikira. Edukatori će vas voditi kroz sve faze procesa, deleći bogato znanje i praktične savete. Upoznajte se s novim trendovima i tehnikama, prilagođenim savremenim potrebama klijenata.
Svoje ulaznice možete poručiti na linku.

DuxX/istock/gettyimagesplus