Ženska fudbalerka: Neočekivani celebrity trend sezone

by | avgust 24, 2022
ženska fudbalerka

Nismo se tome nadali, a nisu ni stilisti, ali činjenica je: ženska fudbalerka se vraća u modu i to na velika vrata!

Trenutno, zvezde su potpuno lude za ovom frizurom i sve ukazuje na to da će ovo biti najmoćniji hair trend naredne godine. Možete mrzeti ovu frizuru, može vas oduševljavati, ali ćete svakako morati da se pomirite sa time da se fudbalerka vratila i to hrabrija nego ikad.

Postoji mnogo načina da se nosi ovaj stil, a mi smo napravili izbor nekoliko celebrity fudbalerki koje oduševljavaju.

 

Ženska fudbalerka: celebrity inspiracija

 

Camila Cabello

Od svih poznatih ličnosti za koje smo očekivali da eksperimentišu sa fudbalerkom, Camila je bila na poslednjem mestu. Ali pop zvezda je očigldno rešila da promene u privatnom životu prenese i na kosu i ošipala se i to drastilno! Uz to, Camilina frizrua je jedna od najdužih fudbalerki koje smo ikada videli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели camila (@camila_cabello)

 

Demi Lovato

Demi nas konstantno iznenađuje: najpre ljubičasti pramenovi, a sada i fudbalerka! Pevačica se vratila svojoj prepoznatljivoj nijansi, a fudbalerka je očigledno faza koja joj pomaže da ostavri prelaz od izrazto kratke kose, ka dužini do ramena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato)

 

Cara Delevingne

Ona je osoba koja voli dramatične promene, pa nas ne iznaneđuje što je jedna od prvih koje su isprobale fudbalerku. Iako je trenutno orijentisana ka skandinavskom bobu, Cara je nosila ekstremno kratku plavu fudbalerku koja može da bude inspiracija svim ženama koje vole statement frizure.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hector Espinal (@artbyhector)

 

Zendaya

Malda glumica osvojila je svojom statement frizurom još 2016. godine. Odlična kombinacija boja i vrlo drastično podšišani krajevi učinili su da se ova fudbalerka baš ističe.

zenska fudbalerka

 

 

Billie Eilish

Ako je neko nosio fubalerku kada drugima nije padala na pamet, onda je to Billie Eilish. Posebno je bila upečatljiva faza kada je ovu neobičnu frizuru kombinovala sa zelenom bojom kose.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BILLIE EILISH (@billieeilish)

 

Miley Cirus

Prateći stope svog slavnog oca, zvezde kantri muzike i njegovog prepoznatljivog izgleda tokom vrhunca karijere, Cirus je rešila da i sama ponese prepoznatljivu fudbalerku. Iako njeni fanovi nisu baš bili oduševljeni promenom, čini nam se da je, spram njenog oblika lica, ovo bila jedna od uspešnijih transformacija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikita🖤 (@midnightmrc)

 

Barbie Ferreira

Zvezda Euforije Ferreira voli da pomera granice kada je u pitanju eksperimentisanje sa lepotom, tako da nije iznenađujuće što je upravo ona nosila fudbalerku u jednoj svedenoj i ženstvenoj verziji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели barbie ferreira (@barbieferreira)

 

Jason Merrit/gettyimagesplus