Categories Lepota

5 drogerijskih pudera koji su jednako dobri kao high end varijante!

Ujednačen ten, blisava koža i matirane zone lica skolne bržem lučenju sebuma na beauty wish listi su svakodnevno, ne samo u specijalnim prilikama. Tečni puder uz pravilno nanošenje na temeljno očišćenu i hidriranu kožu daće licu efekat svežine i odmoran izgled. Istražili smo koji se puderi iz drogerijskog ranga najbolje ponašaju na koži, poput onih high end, mnogo skupljih varijanti.

#1 Aura Jelly Foundation

Puder je nežne, gelaste teksture koja se stapa sa kožom bez efekta maske i težine na licu. Karakteriše ga srednja prekrivna moć, a u kombinaciji sa odgovarajućim korektorom pogodan je i za makeup za večernje prilike. Koži daje dewy finiš – efekat prirodnog sjaja i svežine, te će odgovarati svim ženama sa suvom, normalnom i mešovitom kožom. Sadrži spf 20 i nema komedogenih sastojaka – beauty crush koji treba da se nađe u vašem neseseru.

L&Z beauty tip: za efekat dodatne svežine puder nanesite vlažnim sunđerastim aplikatorom.

#2 Max Factor Color Adapt

Ženama naročito svetle puti uvek je problem da pronađu odgovarajuću boju tečnog pudera za lice. Paleta dostupnih nijansi često na drogerijskom svetlu ume da zbuni i one sa toplim tonom, pa dolazi do grešaka u odabiru odgovarajuće nijanse. Rešenje je puder koji se prilagođava boji vašeg tena. Max Factor Color Adapt „radi“ na principu pametnih pigmenata koji se u dodiru sa kožom transformišu u boju najpribližniju tonu i podtonu vašeg tena. Puder je lagane teksture, jednostavno se blenda i ima mat završnicu, ali moć prekrivanja mu je blaga. Njegov adut je moć transformacije u nijansu koja je 100% prilagođena vama, pa mu ne možemo zameriti zbog neophodnih par poteza četkicom za korektor.

L&Z beauty tip: Nanesite rumenilo u odgovarajućoj nijansi na jagodice, uz malo hajlajtera na ivici nosa i u luku obrva za prirodan efekat zdrave kože.

Kliknite na sledeću stranicu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA