9 trendova u bojenju kose koje ćemo obožavati ove godine

by | 31 marta, 2018

Kada je o hair color trendovima reč, u 2017. godini ostavljamo svetle, neon nijanse i zlatne tonove na plavoj kosi, a u 2018. nosićemo hladne, platinaste boje, bogate smeđe i prirodne boje sa svetlijim pramenovima. Jasno vam je da se neizmerno radujemo natural look trendovima u bojenju kose (čak i ako zahtevaju više sati u frizerskom salonu). Evo kojih će devet trendova u bojenju kose obeležiti 2018. godinu.

#1 Čokoladna smeđa

Mnogi frizeri predviđaju da je ovo godina brineta! Ideja je mnogo – od svetlijih, nežnih pramenova do jantarnih nijansi u kosi, važno je zadržati efekat prirodnog nijansiranja kose.

#2 Platinasto plava

Ok – trend u bojenju kose koji ne možemo svrstati u natural look, ali ga ipak obožavamo! Sve znamo koliko je novca i vremena potrebno uložiti u negu blajhane kose, ali nije li vredno truda? 

#3 Crveno, volim te, crveno!

Hair stilisti predviđaju da će u 2018. godini porasti broj riđokosih, a da će veliki procenat frizerskih salona upravo na tom trendu održavati posao. Bakarne nijanse crvene na kosi obavezno treba da probaju žene sa plavim i zelenim očima i svetlim tenom.

#4 Ombre (ispod linije ušiju)

Ombre je hair trend koji je opravdano izazvao hype u oblasti stilizovanja kose, a i tokom 2018. godine ostaje jedan od najtraženijih, doduše uz sitne modifikacije. Nežniji prelazi i neutralniji tonovi koji idu od linije ušiju ka krajevima kose deluju prirodnije, a nama se posebno dopada kako deluje na kosi srednje dužine!

#5 Nežni crveni tonovi na smeđoj uvijenoj kosi

Osvežite smeđu kozu uz tople prelive u blagim, neutralnim tonovima crvene. Ovako obojena kosa naročito lepo deluje na talasasto stilizovanoj frizuri!

#6 Root beer trend

Predivna topla crvena nijansa ili suptilni plavi tonovi na smeđoj kosi – Root Beer trend u kolorisanju daje prirodan efekat uz upečatljivu boju.

#7 Cream soda na kosi

Jedan od najupečatljivijih momenata u kolorisanju i stilizovanju kose za 2018. godinu jeste trend ekspanzije boja koje podsećaju na razne vrste napitaka. Cream soda je prljavo plava nijansa idealna za hladnije mesece u godini. Trend optira između hladne plave i zlatnih tonova i naglašava lepotu svetlijih tonova kože. Zanimljivo, zar ne? 

#8 Blorange

Suptilna nijansa narandžaste na platinasto plavoj bazi kose. Ovo je savršena nijansa za sve koji vole da eksperimentišu sa bojom i odvažni su u svom stavu da je boja kose odraz nemirnog, kosmopolitskog i snažnog karaktera.

#9 Blauburn

Upoznajte blauburn – IT boju za plavuše koje žele promenu (na bolje)! Blauburn kombinuje plavu sa nijansama crvenkasto-smeđe stvarajući predivan efekat na kosi svih dužina i oblika.

Pročitajte i…Retro vajb: Ove šiške će svi nositi u 2018.

Autor: K.Ž.

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.