Pronašli smo efikasna rešenja za različite probleme s kožom, kosom, lošim zadahom…

Jer cilj nam je – da se dobro osećamo u sopstvenoj koži!

by | maj 25, 2021
problemi s kožomi kosom

Za početak, jedno pitanje: “Jeste li uspeli da dosegnete i iskusite taj osećaj zadovoljstva u vlastitoj koži?” Gotovo smo sigurni da je on na vrhu i vaše liste želja! A da biste ga ostvarili, neophodno je da vaša koža bude u top-formi: nežna, elastična, senzualna, meka, kao i da zdrav osmeh i negovana kosa upotpune ovaj “scenario”.  Nimalo lak zadatak – složićete se?! Ne, ukoliko se oslonite na asistenciju multitasking saveznika koje vam predlažemo, a koji su efikasna rešenja za različite beauty probleme… (Pročitajte i: Kako da koža izgleda mlađe i svežije za samo četiri nedelje? Ovako!)

Problem 1: Suva, žedna koža

problemi s kožom i kosom

Foto: PR

Rešenje: Pantenol krem

Ovaj proizvod pruža koži nežnost, hidrataciju i neophodnu elastičnost. Preporučuje se za negu kože lica tako što se na prethodno očišćenu kožu nanosi svake večeri. Idealan je i za negu ispucalih usana, kao i kože ruku – oporavlja ih od isušenosti i spoljašnjih uticaja, dok kožu ostavlja nežnom i senzualnom. Osim toga, doprinosi bržem zarastanju rana i ublažava tegobe koje su posledica preteranog izlaganja kože sunčevim zracima, kao i alergije.

Problem 2: Umorna koža kojoj nedostaju elastičnost i sjaj

problemi s kožom i kosom

Foto: PR

Rešenje: Pantenol mast

Namenjen je koži kojoj je neophodna dodatna nega. Obezbeđuje joj hranljive materije, čini je glatkom, sjajnom i još elastičnijom. Neguje stariju, suvu i umornu kožu lica, vraćajući joj sjaj, jedrinu i hidrataciju. Nakon upotrebe ove masti, koža je umirena, sjajna i nahranjena.

Bonus plus joj je i to što, kao i Pantenol krem, umiruje kožu nakon prekomernog sunčanja, ublažava simptome alergije i neguje bradavice dojilja.

Problem 3: Beživotna, tanka kosa

problemi s kožom i kosom

Foto: PR

Rešenje: Pantenol rastvor

Intenzivno neguje kožu i doprinosi raskošnosti kose. Hidrira i oporavlja tretirane vlasi, kao i one isušene usled stilizovanja pod visokim temperaturama. Kosa ostaje sjajna, hidrirana i bujna, dok ovaj rastvor istovremeno neguje, hrani i umiruje kožu glave.

Info plus: Namenjen je i muškarcima – za sprečavanje iritacija nakon brijanja i negu brade.

Problem 4: Loš zadah
problemi s kožom i kosom

Foto: PR

Rešenje: Pantenol oriblete sa vitaminom C

Usta su izvor svežine. A svežina počinje tamo gde nema nadražaja, kao što su duvanski dim, povrede, opekotine ili osećaj grebanja.Ove oriblete sa vitaminom C regenerisaće usnu duplju, desni, jezik i grlo, ublažiti iritacije i vratiti osećaj svežine u ustima.

lepotaizdravlje.rspuhha, travellinglight/iStock via Getty Images, PR