Categories Fitness

Trening od svega 7 minuta za savršeno oblikovane noge

Sudeći po temperaturi, vreme je da se iz omiljenih farmerica, preobučemo u nešto lepršaviju, udobniju, ali i kraću odeću. Čini se da bi ta činjenica trebalo da nas raduje, ali ako niste bili vredni i još uvek se niste otarasili viška sa kojim se borite, nije vam baš drago što  je leto tako brzo stiglo. 

Postoji nekoliko ključnih regija na telu, za koje volimo da budu lepo oblikovane, čvrste i bez masnih naslaga, a noge su definitivno jedna od njih. Izgled naših nogu zavisi od naše konstitucije, pa čak i od genetskog nasleđa, ali to svakako nisu izgovori, jer adekvatnim treningom i načinom ishrane, uz malo upornosti možemo oblikovati naše noge do savršenstva.

Kada se odlučite da oblikujete svoje noge, bitno je da znate šta želite. Ukoliko ste tip, kome se višak masnih naslaga skuplja u predelu butina i želite da istopite naslage i suvišne kilograme, najbolje je da se odlučite za kardio trening, a uz to obaciti i specifikovane vežbe za oblikovanje nogu.

Ako ste sa druge strane zadovoljne svojom kilažom, bitno je da oblikujete i učvrstite svoje mišiće. Ovaj tip vežbi bazira se na vežbama snage i izdržljivosti, za koje je izuzetno važno da ih pravilno izvedete, kako bi imale efekta.

Ukoliko želite da počnete odmah, ideju za trening, koji će savršeno oblikovati vaše noge, potražite OVDE!

Fitnes formula: Koliko je vremena potrebno za prve rezultate?

Foto: @ind99

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA