Categories Kosa, Lepota

Hairstyle trik: Trajno rešenje za savršene talase u kosi

Bilo da je vaša kosa ravna ili neposlušna, konačno postoji trajno rešenje za beach waves frizuru… Jednostavni i opušteni, blagi talasi u kosi stvaraju dinamičnu igru pramenova i daju joj uvek poželjan volumen. Istovremeno daju neopterećujući izgled i stvaraju savršeno nesavršeni izgled. Beach waves frizura u poslednjoj deceniji istakla se kao najpopularniji izbor i jedan od najistaknutijih beauty trendova.

Jednako savršeni odabir za svakodnevni look i posebne prilike, kosa obogaćena talasima je frizura s kojom bi se mnogi rado probudili. Iako su figaro ili pegla za kosu i malo slanog spreja za kosu sve što vam treba za savršene lokne, svakodnevno ponavljanje istog procesa mnogi bi rado zamenili trajnim rešenjem.

Iako su se dosad tek retki srećnici budili sa savršeno talasastom frizurom, nova tehnika u svaku kosu unosi savršene talase. Bilo da je vaša kosa ravna ili neposlušna, samo nekoliko sati biće dovoljno da se sledećih 3 do 5 meseci budite sa savršenim talasima.

U Los Anđelesu, gradu čije su zvezde talasastu kosu pretvorile u beauty trend veka, sada je nastala i tehnika trajnog postizanja popularnog looka. U samo nekoliko sati, vaša kosa će poprimiti blago valovitu teksturu koju će zadržati sledećih nekoliko meseci.

Osim promene teksture, nova metoda uveliko će promeniti, tačnije pojednostaviti, i vašu svakodnevnu beauty rutinu i brigu o kosi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA