Nije rano! Imamo predlog za sjajan novogodišnji poklon…

by | 25 oktobra, 2021
novogodišnji poklon

Praznici nisu tako blizu, ali mi već razmišljamo o tome šta bi mogao biti idealan novogodišnji poklon za naše najdraže. Za oko nam je zapao The Body Shop Share the Love Big Advent Calendar, za koji smo gotovo sigurni da će zadovoljiti i najistančanije ukuse. 

Advent kalendar prava je kozmetička “riznica” i savršen novogodišnji poklon, kojem je – složićete se – tako teško odoleti. Share the Love Big Advent Calendar ima divnu konstrukciju koja iskače, te vas tako teleportuje u The Body Shop božićni svet. Sastavljen je od savršenih poslastica za nege od glave do pete, koje će zadovoljiti potrebe kože tokom cele sezone. No, nećemo kvariti iznenađenje – otkrićemo vam samo delić onoga što vas u njemu očekuje. Tek toliko da zagolicamo vašu mašu i probudimo želju da ga uvrstite na listu poklona za one koje najviše volite, ali i u svoju beauty kolekciju.

The Body Shop Share the Love Big Advent Calendar – idealan novogodišnji poklon!

Šta se krije u šarenoj kutiji?

Ovaj kalendar sadrži 25 kozmetičke delicije. U njemu ćete pronaći novi, full-sized Avocado puter za telo koji hrani suvu kožu i obezbeđuje joj 96-časovnu hidrataciju, mini Himalayan Charcoal i British Rose maske za lice, Shea Hand Cream, Strawberry Lip Butter, British Rose Shower Gel, Coconut Bath Bubble

Svaku od ovih poslastica možete podeliti sa rođacima, prijateljima, te tako širiti ljubav. No, ovde nije reč samo o predivnim poslasticama koje se kriju unutar šarene kutije i nesebičnim postupcima ljubavi – jedinstvene fioke The Body Shop Share the Love Big Advent Calendara idealne su za skladištenje različitih sitnica, što znači da ga možete upotrebiti i nakon Božića.

Pročitajte i… Ovo su najvažniji vitamini za zdravlje kože!

Kako da ga koristite?

Korak 1: Strpljivo sačekajte do 1. decembra (OK, znamo da to neće biti nimalo lako!).

Korak 2: Pronađite fiokice koje se slažu sa određenim datumom.

Korak 3: Otkrijte svoje dnevno iznenađenje.

Korak 4: Isprobajte ga odmah.

I javite nam utiske – s nestrpljenjem ih iščekujemo!

lepotaizdravlje.rsPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.