Nije vam dan? Uz ove savete ćete se osećati atraktivnije

by | 13 novembra, 2020
kako da se osećate atraktivnije

Kako da se osećate atraktivnije? Lako. Ispratite jednostavne savete

Svi imamo dane kada nam se ne ustaje iz kreveta, kada bismo se pokrili preko glave i ceo dan ostali u krevetu. Kada se ne osećamo privlačno i lepo, kada je onaj „naopaki“ dan. Baš tada treba nam malo dodatnog podstreka da bismo vratili samopuzdanje i popravili raspoloženje, osećali se atraktivnije. Znamo koliko stav i zadovoljstvo sobom znači kako za male lične dnevne uspeha, toliko i za one na koje smo ponosni godinama. (Pročitaj: Kako odabrati senku prema boji očiju?)

Zato vam mi danas donosimo nekoliko saveta – kako da se osećate atraktivnije?

Smejte se više

Nema tog muškarca, a ni žene koja kao jednu od omiljenih osobina svog partnera ne navede osmeh. Taj jednostavan potez usana čini nas pristupačnijima, veselijima i atraktivnijima, a i popravlja raspoloženje u trenutku.

Nosite crveno

Crvena je proglašena najatraktivnijom bojom, koja naročito privlači mušku pažnju. Jedan od glavnih argumenata je taj da žena izgleda puno senzualnije i ženstvenije kada nosi crvenu boju.

Nasmejte druge

Humor je, nakon odanosti i iskrenosti, najvažnija vrlina koju žene i muškarci traže kod partnera. Nemojte se ograničiti na uveseljavanje isključivo vaših partnera. Ukoliko spontano nasmejete ljude koje volite, mnogo ćete se lepše osećati. (Pročitaj: Bojana Ordinačev – teorije o lepoti)

Kako da se osećate atraktivnije?

Pronađite svoj upečatljivi parfem

Odaberite svoj omiljeni parfem i učinite ga svojim zaštitnim znakom. Osim što ćete od drugih dobijati komplimente kako uvek lepo mirišete i vi ćete se osećati atraktivnije i samouverenije.

Pružite pažnju svom partneru

Dodatno se povežite s partnerom i pokažite mu da vam je stalo do onoga što ima da kaže i saslušajte ga. Obratite pažnju na sitnice i pokušajte da ga iznenadite malim znacima pažnje.

Nosite štikle

Ponekad ih ukombinujte u svoju dnevnu ili večernju odevnu kombinaciju, ali pronađite par koji vam je udoban i za koji ste sigurne da vam neće smetati, jer loš hod i držanje na štiklama ne izgledaju baš najatraktivnije. Pokažite svoj stav i samopouzdanje, ali i gracioznost.

lepotaizdravlje.rsLightFieldStudios/Getty via Guliver