Koliko je tačno sati vežbanja u teretani potrebno da bi se videli prvi rezultati?

by | 13 juna, 2018

Priznajte – ovo je prvo pitanje koje vam padne na pamet kada krenete sa treninzima. Odmah se pitate kada će se rezultati videti, posle koliko dana, posle koliko meseci? I mi imamo precizan odgovor! 

Ovo je podatak koji verovatno zanima sve one dame koje su se već bacile na vežbanje u nameri da izvajaju svoje telo.

Otkrio ga je trener Bobi Maksimus, koji je tačno precizirao vremenski rok koji je potreban da bi oblikovali figuru u teretani.

Dakle, da bi se vaše telo transformisalo potrebno je tačno 130 sati, što zapravo znači da je potrebno da tokom 6 meseci posećujete teretanu 5 puta u toku nedelje.

Kliknite na sledeću stranicu… 

Bobi kaže da ne postoji prečica i da je ovo optimalan period koji je potreban da biste bili u formi.

„Nema magične pilule ili kraćeg puta. Da biste bili u formi, to zahteva naporan rad. Većini ljudi potrebno je 130 kvalitetnih sati da budu u formi“, kaže ovaj trener.

Najbolje rezultate donosi izlazak iz zone komfora, a kaže da je još važnije od dobrog programa vežbanja, i balansirana ishrana.

„Zamislite da je vežbanje otplata kredita. Jednom kada ga isplatite, imaćete više novaca mesečno. Sve dolazi na naplatu, pa od toga ne možete pobeći, a bez minimalno 130 sati, nema uspeha. Kraj priče“, njegov je zaključak.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.