Categories Kosa

Najpoznatiji hair stilisti otkrili su nam kakve će nijanse biti hit u narednoj godini. Očarane smo

Ako želite da zavirite u trendove koji nas čekaju u narednoj godini, evo prvog, bar u svetu frizeraja. Naime, uticajni hair stilisti širom sveta tvrde da će jedna nijansa kose “pokoriti” sve ostale, i mi se slažemo – efektna je, luksuzna i tako smela!

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Reč je o “bogatoj” boji bakra, koja pak ne pristaje svim dama, ali ako ste među srećnicama čiji ten odgovara ovoj toploj nijansi, budite sigurne da ćete biti primećene i uvek upadljive.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Kosa u boji bakra biće apsolutni vladar u 2017. godini, ali pre nego što prigrlite ovaj trend, nemojte zaboraviti da kosa u ovoj boji zahteva pojačanu negu kako ne bi izgledala, suvo, isprano i previše neprirodno.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Postoji nekoliko nijansi bakarne – one se prelivaju od boje roze zlata pa sve do gotovo vatreno crvene, a treba ih birati u skladu sa bojom tena i očiju.

Bakarnoj boji kose treba prilagoditi i odeću i šminku, jer za razliku od brineta i plavuša, ovakav imidž zahteva više angažovanja.

 

Pročitajte i… Najpopularniji beauty trend 2016. godine zapravo već imate u svom neseseru. Fantastičan je!

Kliknite na sledeću stranicu… 

4 komentara

  1. Svidja mi se ovaj trend, boja bakra je bas divna a meni se najvise svidja kako stoji nasoj divnoj glumici Nedi Arneric.

  2. Ova boja je stvarno odlicna, nisam sigurna da li bi svaki frizer uspeo da izvuce ovu fenomenalnu nijansu.

  3. One nijanse ne stoje svakom i treba ih prilagoditi tenu i očima svakako.I lepše ide uz zelene ili plave oči čini mi se nego uz smeđe.Ali sigurna sam da zahteva puno nege da bi bila sjajna,lepa i zdrava a ne suva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA