Categories Kosa, Lepota

LZ recenzija o tretmanu koji će vam potpuno obnoviti kosu +poklon!

Odlučili smo da  isprobamo jedan inovativni tretman koji je namenjen intenzivnoj i personalizovanoj nezi kose.  Reč je o tretmanu Schwarzkopf Professional-nova linija BC Fibre Clinix. Pročitajte naše utiske!

 

Šta je BC FIBRE CLINIX?

U pitanju je tretman namenjen oštećenoj kosi čija je spoljašnja  i unutrašnja  struktura vlasi oslabila, a njegova je uloga da doslovno ”vrati kosi stari sjaj”, otkloni oštećenja, daje negu spolja i iznutra te potpuno transformiše kosu. Ova tehnologija sprečava lomljenje kose te je dodatno ”osigurava”.  BC Fiber Clinix je najnoviji revolucionarni, hiperpersonalizovani tretman za negu kose, koji ima najsnažniju moć obnavljanja do sada. Ovaj profesionalni tretman vraća kosu u savršeno zdravo, prirodno, devičansko stanje. BC Fiber Clinix predstavlja novu i ekskluzivnu salonsku uslugu. Deset godina istraživanja, četiri doktorska rada i 4 patenta bila su potrebna da se dođe do ove revolucionarne inovacije i tehnologije. BC Fiber Clinix sačinjen je od premijum sastojaka za negu kože, pruža najsnažniju moć obnove sa “triple bonding” tehnologijom. Unutrašnje delovanje trovalentnih jona (“triple bonding tehnologija”) kreira i stvara trodimenzionalnu mrežu unutar vlakana kose, kako bi dubinski ojačao strukturu i uklonio oštećenja i potpuno je zatvara iznutra, dok C21 tehnologija obnavlja svih 21 lipoproteina spoljnog omotača prisutnih u kutikuli i oblaže kosu spolja. Tri najvažnije inovacije koje donosi BC Fiber Clinix su:

– do 10 puta snažnija kosa
– potpuno i savršeno rešavanje problema oštećenosti dlake i  do 60 dana trajanja obnovljene unutrašnje i spoljašne strukture kose

Kako izgleda tretman?

Na samom početku tretmana frizer će vam napraviti malu dijagnozu kose i vlasišta. Kada dijagnostikuje kakvu kosu imate, preporučiće vam jednu od opcija Fibre clinix: Fibre clinix hijaluron (buster za  kosu kojoj je potrebna hidratacija sa hijaluronskom kiselinom) Fibre clinix Repair booster (za jako oštećenu kosu i obnavljanje) Fibre Clinix color booster (za obojenu kosu) Fibre Clinix collagen volume booster (za gustu kosu punu volumena). Ukoliko vam je potrebna kompleksnija nega, frizer će vam na pola kose staviti npr. hijaluron buster a na krajeve repair buster. Prvo se nanosi šampon iz Fibre clinix kolekcije a zatim se nanosi tretman  pramen po pramen četkicom. Rezultat je vidljiv posle prve upotrebe! Kosa je glatka, nežna, obnovljena. Ovo je jedan od najjačih tretmana te se ne sme ponavljati više od jednom mesečno. BC Fiber Clinix usluga ekskluzivno je dostupna u Schwarzkopf Professional Srbija Master partnerskim salonima od decembra. Topla LZ preporuka!

POKLANJAMO vam Schwarzkopf Professional šampon za suvo pranje (za PLAVU kosu)! Prva čitateljka koja se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com dobiće šampon na poklon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA