Manikir u karantinu je novi trend Nail-Art-a na Instagramu

Svi vežbaju manikir noktiju dok se socijalno distanciraju

by | april 11, 2020
nokti lepota nega

Manikir i odlazak u salon za nokte nikada više nećemo uzeti zdravo za gotovo. Saloni i nezavisni umetnici za nokte širom zemlje prestali su sa radom, i već nedeljama su naši nokti u našim rukama.

Međutim, društveno distanciranje nam je dalo puno vremena za kućni manikir, stvorivši novi haštag #quarantinenails. Tamo samouki i profesionalni umetnici za nokte dele slike manikira koje su uradili u udobnosti svojih domova, dajući nama dovoljno inspiracije za ceo život.

Pred vama su nekih od omiljenih umetnika sa #quarantinenails čije radove možete kopirati sledeći put kad poželite da odete na manikir.

Imajte na umu da su neke od tih izgleda profesionalci postigli gel lakovima i ekstenzijama. I dok ne preporučujemo upotrebu bilo koje od ovih stvari kod kuće, mi vas ohrabrujemo da imitirate boje i dezene bez obzira na lakove i alate koje možete pronaći, piše allure.com

Pink gepard print

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели – (@jal.nailartist) дана

Neonsko-roze nokti engleske manikirke Julie-Anne Lariviere u osnovi je nešto što bi se desilo ako bi se Cheetah Girls odjednom zaista zainteresovale za umetnost sređivanja noktiju. Objavila je sopstveni tutorial, ali ako kod kuće nemate četkicu za manikir, možete je napraviti pomoću šnalice za kosu ili čačkalice.

Moderni Frenč

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amara (@nailedit.byamara) дана

Jamajski umetnik za nokte Amara nudi obnovljeni izgled Fenča sa negativnim prostorom i zaobljenim vrhovima koji se protežu sve do korena noktiju. Ne plašite se da će obline biti nepravilne. Isecite male nalepnice, trake i lepite ih na sredinu nokta dok ostatak lakirate.

Metalik

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Minique Theresa (@mininailcode) дана

Pratite li savete njujorškog manikira Minique Theresa dobićete povetarac na dugim noktima. Sve što vam treba je nekoliko različitih metalnih lakova za nokte koje možete da slikate nasumično. Umočite malu četkicu u aceton i zavrtite  je kako biste dobili šaru koju želite.

Raznobojne tačke

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Helena Velazquez (@gels_by_helena) дана

Nisu vam potrebne super duge kandže ili gomila zaliha da biste napravili ove nokte sa tačkicama kao @gels_by_helena. Uzmite beli, crni i tri svetle boje akcenta. Nanesite akcentne boje i beli lak u nasumičnim pramenovima i tačkicama pomoću alata za isticanje tačkica. Zatim dovršite tako što ćete umočiti sitne iglice u crni lak da biste stvorili male tačkice. Na kraju, pomoću tanke četkice za nokte ili čačkalicom nacrtajte bele grane na bilo kojim praznim tačkama.

Akvarel akcenti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole (@nicolepapadimitriou) дана

Korisnica Instagrama  @nicolepapadimitriou  dodala je, manikiru boje lavande, snene vodene akcente na nekoliko noktiju. Sličan efekat možete da napraviti ako dodate male tačkice laka na manikir i razmažete ih četkicom umočenom u acetom.

Mali ali efektni dodaci

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JacQui Parzych (@jacquinaildit) дана

JacQui Parzych  novi umetnik za nokte sa sedištem u Hampširu, dodao je jednu zlatnu zvezdu svojim neon narandžastim noktima, kreirajući objavu sa vrlo malo napora. Ako nemate nakit ili nalepnice za nokte kao što su ove, možete koristiti malu tačku laka za nokte u kontrastnoj boji.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Gettyimages