Olivera Kovačević: Novinari se obično hrane u kiosku najbližem redakciji

by | decembar 12, 2013

S obzirom na to da nikada nije imala problema sa težinom, voditeljka Olivera Kovačević nije ni razmišljala o tome kako vežbanju i zdravoj ishrani treba posvetiti pažnju. Zbog toga je njen način života postao obrazac za to kako NE treba raditi. Za magazin 50 VIP formula za vitkost i zdravlje ona je otkrila koje sve greške je pravila u mladosti, kada je ishrana u pitanju.

Olivera Kovacevic

Da bi telo i mozak bili u formi, preduslov je pravilna ishrana, koja podrazumeva izbegavanje zamki moderne industrije, ali i vežbe, a najplodotvornije je brzo hodanje„, objašnjava voditeljka.

Moja višedecenijska loša navika bila je – preskakanje doručka. Čak bih mogla reći da sam se mnogo više hranila noću nego danju. Za novinare je karakteristično da ne jedu onako kako bi trebalo, već u kiosku najbližem redakciji. To što nemate radno vreme utiče na ritam ishrane i sna, stvarajući pogubne navike. Uz već pomenuto preskakanje doručka, greška je bila i to što sam jela ‘sve što vole mladi’. Tako je bilo iz dana u dan, sve dok mi se nivo šećera u krvi nije približio gornjoj granici. Onda su se upalile sirene za uzbunu„, ispričala je Olivera Kovačević.

Više o ovom i 49 drugih iskustava pročitajte u magazinu „50 VIP formula za vitkost i zdravlje“.

Autor: Life Content
Foto: Life Content, arhiva magazina Hello!

Tagovi: