Ovo će biti najpopularnija frizura u 2020. godini

by | 21 januara, 2020

Već godinama unazad bob je najnosivija i najpopularnija frizura. Da li zbog svog zanimljivog oblika, mogućnosti promene i jednostavnosti stilizovanja, ili zato što gotovo da ne postoji žena, kojoj bob ne pristaje, stručnjaci tvrde da će bob biti i najnosivija frizura 2020. godine.

Kao što smo već rekli, reč je o frizuri koja odgovara svima, a jedina razlika je varijanta boba za koji ćete se odlučiti. U odnosu na oblik vašeg lica i kvalitet kose biraćete između ravno sečenog, stepenastog, kao i dužine koja vam najbolje pristaje. Bob je specifičan i po tome što će vam pomeranje razdeljka i stilizovanje kose dati niz različitih frizura, pa vam nikad neće biti dosadno.

Godinu za nam obeležile su popularne wob – valovita verzija boba i lob, duža verzija boba, a najnosivija frizura tokom 2020. godine biće pob, odnosno skraćenica od pony bob-a.@katgraham

Pony bob podrazumeva popularnu bob frizuru, odnosno njenu varijantu sa šiškama. Reč je o frizuri, koja nas istovremeno podmlađuje, ali i daje našem look-u dozu glamura, a među prvima ju je ponela pevačica Gwen Stefani.

Ako ste imale ravno sečen kratki bob, pony bob je savršen način da u svoj look unesete malo svežine i promene. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela daju čar ovoj frizuri, a uz to kosa će vizuelno dobiti na volumenu.

Foto: @hairstylehub

3 frizure idealne ako želite potpunu promenu

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.