Pronašli smo proizvode koji će rešiti problem ispucalih peta i laktova!

by | 25 marta, 2022
problem ispucalih peta i laktova

Problem ispucalih peta i laktova prilično je učestao. Sada, zahvaljujući efikasnim formulacijama iz CeraVe laboratorije, brzo i lako možete da ga sanirate.

Pred nama su sve duži i topliji dani koje smo s nestrpljenjem, ali i blagom strepnjom da li je naša koža spremna za otvoreniju odeću i obuću, iščekivali. Čak i ako smo joj tokom zime poklanjali dovoljno pažnje, uglavnom nismo zadovoljni onim što vidimo i osetimo na dodir kada izađemo iz dugih rukava: grubi laktovi, zadebljale pete, veoma suva koža potkolenica. Rešenje za ove probleme, ali i za nepoželjna stanja, kao što je keratoza pilaris, dolazi nam iz CeraVe laboratorije u vidu SA Smoothing linije za suvu i grubu kožu. Reč je o dva proizvoda koja deluju u tri faze: eksfolijacija, hidratacija i, na kraju, „restauracija“.

Kozmetički dvojac koji će rešiti problem ispucalih peta i laktova, suve kože potkolenica

 

SA gel za čišćenje suve i grube kože

Ovaj proizvod bez mirisa može se koristiti svakodnevno budući da ne remeti barijernu funkciju kože. Njegova pena nežno uklanja mrtve ćelije, bez neprijatnog osećaja zatezanja nakon ispiranja. (Cena: 1.222 din.)

PROČITAJTE I…Šta su ceramidi i zašto je važno da ih uvrstimo u svakodnevnu rutinu nege

SA krema za zaglađivanje suve i grube kože

Predstavlja bogatu, ali nemasnu, formulu koja istovremeno eksfolira, pojačava vlažnost i obnavlja kožu. Takođe je bez mirisa, a dolazi u pakovanju od 177 ml (1.321din.) i 340 ml (1.945 din.).

U čemu je tajna učinkovitosti ovih preparata?

Zahvaljujući formuli sa salicilnom i lipohidroksilnom kiselinom, CeraVe SA gel za čišćenje i SA krema za zaglađivanje suve i grube kože podstiču postepeno ljuštenje odumrlih ćelija. Za celodnevni osećaj dobro hidrirane kože zaslužno je više sastojaka. Urea (10%) privlači vlagu i omekšava keratin kako bi olakšala uklanjanje zadebljanja. Hijaluronska kiselina takođe je snažan ovlaživač, dok patentirana MVE tehnologija obezbeđuje postepeno oslobađanje aktivnih sastojaka u dužem vremenskom periodu, osiguravajući celodnevnu hidrataciju. Na kraju, tri esencijalna ceramida, kao suštinski važan sastojak svih CeraVe proizvoda, doprinose obnovi barijerne funkcije.

 

lepotaizdravlje.rsDariia Chernenko/iStock via Getty Images, PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.