Punije usne za minut? Moguće je i za to vam nisu potrebni fileri

by | decembar 4, 2020

Punije usne za minut – Ovo više nije nedostižna misija, evo kako to da postignete brzo i efikasno…

Mnoge žene danas pribegavaju skupim tretmanima lepote kako bi sakrile nedostatke na svom licu. Kako biste malo uštedeli, a pritom zadržali svoju prirodnu lepotu, okrenite se prirodi koja je naš jedini prijatelj. Zaboravite na hijalurone, filere, operacije i zahvate koji koštaju čitavo bogatstvo.

Ukoliko ste godinama žudeli za punijim usnama, otkrili smo sjajan način kako da to postignete pomoću malo šminke i prirodnog pilinga… (Pročitaj: Za zdrave, senzualne i pune usne koristite esencijalna ulja)

Članak se nastavlja posle reklama

Pa da vidimo…

Oleg Magni Pexels.com

Punije usne za minut – Jednostavni trikovi za lepotu

Piling 

Članak se nastavlja posle reklama

Meke i pune usne možete postići običnom četkicom za zube. Napominjemo da mora da bude čista i ne previše gruba. Pokvasite je vrućom vodom i laganim pokretima kružite prvo po gornjoj pa onda po donjoj usni. Postićićete punoću, svežinu ali i prokrvljenost. Osim toga na četkici možete koristiti i piling koji ste napravili. (Pročitaj: Svi žele da popune usne hijaluronom, ali znamo li išta o ovom tretmanu? )

Recept za savršen piling: 

Članak se nastavlja posle reklama

U jednu posudu pomešajte šećer, med i dve kašičice kokosovog ulja. Kada smesa postane jednolična možete je naneti na prethodno čistu četkicu za zube i masirati laganim pokretima, a zatim ostaviti da odstoji nekoliko minuta. Zatim isperite i prosušite usne i nanesite balzam ili sjaj za dodatnu punoću. Ovo svakako možete raditi i prstima. Pročitaj: Revolucionarna make up četkica za usne koja nam treba istog momenta)

Gabb Tapic / Pexels.com

Članak se nastavlja posle reklama

Make-up

Tu je naravno i šminka koju nikako ne smete zaboraviti. Osim što prekriva nedostatke, make-up gedžeti mogu da vam pomognu i da vizuelno povećate usne.

Članak se nastavlja posle reklama

Samim tim zadržaćete svoju prirodnu lepotu, a i usavršićete novu tehniku… (Pročitaj: Pune usne, perfektan ten! Mali korisni trikovi za veliki napredak u svakodnevnoj makeup rutini)

Evo jednog primera kako to da učinite:

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsdeniskomarov / iStock / Getty Images Plus via Getty Images