Categories Kosa, Lepota

Savršena jesenja frizura koja traje danima

Dolaskom hladnijih dana, dolazi i do jedne od najomraženijih nus pojava, sa kojom se bori svaka od nas, a to je reakcija naše kose na vlagu i njen sve više beživotni i neuredni izgled. Čini li se i vama da je tokom hladnijih dana svaki dan bad hair day? Pa ipak, postoji jedan praktičan način za stilizovanje kose, sa kojim će naša frizura biti atraktivna i postojana.

Svaka od nas se najlepše oseća kada joj kosa savršeno izgleda, ali neretko nam vremenski uslovi pokvare sav uložen trud za svega nekoliko minuta. Pa ipak, feniranje kose definitivno je najbolji način da svoju frizuru učinite nešto postojanijom! Ako svoju kosu pravilno isfenirate, sigurni ste da ćete imati frizuru tokom celog dana. bez obzira na vremenske uslove.

@ginemarghret

Potrebno je da pre feniranja kosu nahranite uljem i na taj način joj date punoću i sjaj, pa će kosa nakon feniranja biti svilenkasta, sjajna i meka na dodir.

Da bi vaša isfenirana kosa izgledala kao da ste upravo izašli iz salona, potrebno je da imate odgovarajuću četku za feniranje i da ste vešti u pokretima pravilnog feniranja kose.

Nakon feniranja krajeve pređite silikonom za kosu, kako bi svaka dlaka ostala na svom mestu a vaša frizura izgledal besprekorno.

Foto: @negin_mirsalehi

#instainspo: Poznate Instagram devojke biraju svetlije nijanse kose za ovu jesen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA