Savršeni francuski manikir: Trik sa TikToka koji ćete obožavati!

by | 11 jula, 2022
Savršeni francuski manikir

Savršeni francuski manikir kod kuće i te kako se može postići, ako znate ovaj trik sa TikToka.

Francuski manikir predstavlja evergrin kada je nail art u pitanju. I danas, na našu sreću, postoji mnogo varijacija na temu. Ali svako ko je pokušao da se u ovome oproba kod kuće, shvatio je da, ma kako jednostavno izgledalo, frenč manikir može očas posla da se pretvori u noćnu moru.

U proteklih nekoliko godina, TikTok nam je ponudio brojne savete za svakodnevne probleme i nevolje, kako sa šminkom, tako i u kulinarstvu, vežbanju, uređenju doma…

Najnoviji trik koji dominira ovom mrežom odnosi se na lako nanošenje francuskog manikira- bez mnogo truda, alatki i nerviranja. A evo i o čemu se zapravo radi.

Savršeni francuski manikir- TikTok trik koji morate isprobati

Tradicionalno, ovaj manikir nanosi se tako što na vrh noktiju mažemo željenu boju. Uz malo prakse i mirnih ruku, ovo ne mora biti komplikovano. Međutim, to nije uvek baš tako jednostavno i lako.

A sada, savršeni francuski manikir možete postići uz pomoć silikonske alatke za nanošenje laka za nokte. Samo nanesete željenu boju i utisnete je na vrh nokta. Da, zaista je tako jednostavno!

@nailzkatkatQuick & easy!✨ #fypシ #nailtutorial #nailvideos #nailtok #gelxnails #nailzkatkat♬ I’m A Survivor – Reba McEntire

Mnoge TikTokerke priznale su da ovaj trik zaista uspeva. Pored ove silikonske alatke, možete koristiti i bjuti sunđer.

lepotaizdravlje.rs Bogdan Kovenkin/iStock/Getty Images Plus via Getty Images