TikTok trik protiv naduvenih očiju: Isprobajte zamrznuti roler

by | mart 14, 2022
TikTok trik protiv naduvenih očiju

Ovaj TikTok trik protiv naduvenih očiju je toliko jednostavan, da se svi pitaju kako se toga nisu setili mnogo ranije!

Već smo navikli da skoro svakodnevno na TikToku nalazimo raznoravne bjuti trikove i savete. Neki su, da budemo iskreni, bizarni, neki baš i ne pomažu, ali onda, s vremena na vreme, naiđemo i na poneki trik koji zaista deluje. Najnoviji u nizu trend na ovoj društvenoj mreži jeste zamrznuti roler, a da li pomaže i kako se pravi, otkrivamo u nastavku.

TikTok trik protiv naduvenih očiju

Sigurno ste dosad naišli na makar jednu influenserku koja pravi zamrznuti roler i kune se u njegovu učinkovitost. Sve što vam je potrebno jeste stari karmin. Izdubite ga i kalup dobro operite.

Zatim, u šolju vode sipajte čaj od kamilice. Naseckajte jedan krastavac i pomešajte s kamilicom. Smesu sipajte , zatvorite ga i stavite u frižider. Kada se smesa zamrzne, dobili ste roler koji nanosite na oči, ujutro, pre mejkapa.

Isto tako, umesto krastavaca, možete koristiti i gel aloe vere.

@gwmakeup #stitch with @emkemilie Your 8th @ has to try this with u! ✨ #iceroller #lipstick #icelipstick #undereye #hack #skincare ♬ original sound – Gwmakeup

A da li ovaj roler zaista deluje?

Hladne komprese svakao ublažavaju nadutost oko očiju, usana i nosa. Međutim, dugo držanje kompresa može da dovede do promrzlina. Stoga se savetuje da ovaj roler koristite ne duže od dva, tri minuta. Nakon toga, namažite hidratantnu kremu na predeo oko očiju.

Pročitajte i… Top 5 namirnica protiv podočnjaka

lepotaizdravlje.rsVladimirFLoyd/iStock via Getty Images