Categories Kosa, Lepota

Top 3 ombre nijanse za ovo leto

Iako se svaki čas upoznajemo sa novim tehnikama farbanja i senčenja kose, ombre je tehnika, koja već godinama drži visoko prvo mesto. Svoju popularnost duguje neobaveznom efektu, koji nudi blagu promenu, senčenje, a ne zahteva prečest odlazak kod frizera, jer vam je kosa prebrzo izrasla. Još jedna prednost ombre tehnike je mogućnost eksperimentisanja, jer možete malo osvežiti kosu sa pramenovima za nijansu svetlijim od vaše boje, a možete i da se odlučite za drastičnu promenu koju ćete postići uz nekoliko različitih nijansi pramenova.

Ovog leta najpopularnije su sledeće ombre nijanse:

1. Pepeljasto plava

Ovo je nijansa iz koje ćete u svetlo smeđu, laganim nijansiranjem preći u pravu srebrnu boju. Smeđi izrastak, koji postepeno prelazi u boju srebra, veoma će efektno istaći svetle pramenove.

@lovehairstyle

2. Svetlo smeđi pramenovi

Svetlo smeđi pramenovi idealan su izbor za brinete koje žele suptilnu promenu. Ovi pramenovi suptilno će se stopiti sa vašim izrastkom pa će se na prirodnoj svetlosti jasno videti kako se boje prelivaju i poigravaju na vašoj kosi. Najveća prednost ove suptilne ombre kombinacije je njena jednostavnost, kada je održavanje boje u pitanju.

@therighthairstyle

3. Bakarni ombre

Za brinete, čija kosa ima crvenkasti podton, bakarni ombre je savršen izbor. Ovaj neverovatno efektan izbor boja, zahteva nešto intenzivniju negu, kako biste boji sačuvali svežinu, ali će ostaviti zaista jak utisak i predstavljaće upečatljivu promenu u kojoj ćete uživati.

@diadebeute

Foto: @negin_mirsalehi

Novi hair trend: Kosa boje breskve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA