U čemu je tajna boostera za lice i zašto ih morate probati?

23/09/2019 in Lepota
U čemu je tajna boostera za lice i zašto ih morate probati?

Lepota i Zdravlje

Stiče se utisak da se žene sve više okreću boosteru za lice kada žele konkretnu,snažnu negu koja daje instant rezultate na umornoj koži koja trpi spoljašnje i unutrašnje agresore- stres, umor, nepravilna ishrana, zagađen vazduh,nedovoljan unos vode, nepravilna nega.... Zašto su žene širom sveta “odlepile” za boosterima otkrivamo u ovom tekstu...

Šta je zapravo booster za lice?

Koncept boostera za kožu dolazi iz korejske rutine nege kože, poznate po brojnim koracima koji dovode izgled i tonus kože do perfekcije. Svrha boostera je kao što sam naziv kaže, da koži da dodatni boost- poboljša izgled kože i pojača efekat ostalih proizvoda za negu kože. Namenjeni su hidrataciji kože i jačanju njenog površinskog sloja.

Booster je kao katalizator, on zaključava celokupan proces nege. On pomaže da se svi ostali proizvodi za negu bolje absorbuju u kožu, i pojačava efekat svih proizvoda za negu lica. Booster je tečne i vodenaste strukture za razliku od seruma koji su gušći i uljani. U čemu je razlika između seruma i boostera pročitajte OVDE  Booster za lice je namenjen svim starosnim grupama i svakom tipu kože.

Koji booster da koristite? Donosimo vam tri razloga zašto je booster Vichy Mineral 89 LZ beauty preporuka!

#1 Vichy termalna voda-veličanstveni dar prirode

Vichy termalna voda je otkrivena pre 85 godina u regionu Auvergne.
Dr Haller, francuski doktor iz grada Vichy je 1931. godine otkrio snagu mineralizovane termalne vode Vichy. Uvideo je da ona ima sposobnost da ubrza proces zalečenja rana. On je nakon toga počeo da istražuje koristi ove vode za kožu, te je na taj način i nastao dermokozmetički brend Vichy. Tokom svog dugačkog puta pod zemljom, mineralizovana termalna voda Vichy se zagreva prirodno. Kada stigne na dubinu od 4.000 metara, ona dostiže temperaturu od 140 ° C i natapa se ugljen-dioksidom.

Zahvaljujući svojoj putanji kretanja mineralizovana termalna voda Vichy je obogaćena sa 15 minerala i to u izvanrednoj koncentraciji od 5,2 g / l. Štaviše, ona je najraznovrsnija sa mineralima od svih termalnih voda i najbogatija mikroelementima. Nakon njenog sakupljanja, mineralizovana termalna voda Vichy se strogo kontroliše tako da ostaje čista i netaknuta. Kako bi se osigurale njene delotvornosti, sve formule se procenjuju u skladu sa dermatološkom kontrolom.

Mineralizovana termalna voda Vichy ojačava, regeneriše i daje koži balans. Njene mnogobrojne vrline omogućavaju koži da bude bolje spremna za borbu protiv unutrašnjih i spoljašnjih agresora (Uv zračenja, zagađenja...).

Nakon njenog sakupljanja, mineralizovana termalna voda Vichy se strogo kontroliše tako da ostaje čista i netaknuta. Kako bi se osigurale njene delotvornosti, sve formule se procenjuju u skladu sa dermatološkom kontrolom. Zahvaljujući svojoj formuli i obogaćenosti mineralima, termalna voda Vichy omogućava našoj koži veću snagu u borbi protiv svakodnevnih neprijatelja, kao što su zagađenje i UV zračenje. Vichy termalna voda ima moć da smiri iritacije. Pomaže u smirivanju i ublažavanju oštećene, čak i osetljive kože. Vichy Mineral 89 booster sadrži 89% Vichy termalne vode!

#2 Umirujuće dejstvo

Dnevni booster Minéral 89 nanosi se pre ostale nege kako bi hidrirao kožu i pripremio je za dalju negu. Pomaže da se ojača barijerna funkcija kože, umiruje nadraženu kožu i uklanja osećaj peckanja.
Minéral 89 neće narušiti fiziološku ravnotežu epiderma, jer je blag po svom sastavu, hipoalergen, dermatološki, oftalmološki i alergološki ispitan, bez mirisa, boje, silicijuma, parabena, alkohola i smanjuje osećaj žarenja za 86%.* U vidu laganog, prozirnog gela koji je bogat Vichy mineralizovanom vodom, uklanja iritacije i umiruje kožu. Sadrži i humektante, hijaluronsku kiselinu i glicerin, koji zadržavaju vodu unutar kože, dajući joj trenutnu svežinu i hidrataciju.

Minéral 89 sa 89% Vichy mineralizovane vode, povećava otpornost kože na spoljašnje i unutrašnje negativne uticaje, smanjuje njenu reaktivnost i osetljivost. Koža se vraća u svoje prirodno ravnotežno stanje, smanjuje se osećaj žarenja, i obnavlja prijatan osećaj.

#3 Pogodan za sve tipove kože

Gelasta struktura preparata čini ga pogodnim za sve tipove kože - suva, normalna, osetljiva, masna koža sklona aknama, hiperpigmentacijama, kuperoza, rozacea.
Minéral 89 biće najbolji prijatelj suve kože, zbog sastava koji će kožu držati na optimalnom nivou hidratacije, bez suvih područja koja se perutaju. Zahvaljujući umirujućoj formuli, Minéral 89 će odmah umiriti preterano osetljivu kožu.
U slučaju da Vam je koža osetljiva i sklona crvenilu i alergijama, ovaj preparat nadoknađuje vlagu i donosi olakšanje. Zbog njegove nemasne formulacije u Minéralu 89 moći će da uživaju i osobe sa masnim tipom kože. On će hidrirati kožu, a neće začepiti pore.
Čak i normalna koža može imati suvih ili dehidriranih delova, pa se upotrebom preparata postiže blistav ten tokom cele godine.

*Izvor

Foto: @theglitterguide

Redakcija

Lepota i Zdravlje

Komentari (0)

Loading