Ovog juna mlad Mesec nam donosi nesigurnost

Mesec ovoga juna uopšte nije u povoljnom položaju!

by | 13 juna, 2021

Početak juna doneo je mnogo događaja na zvezdanom nebu. Od pomračenja Sunca, sezone Blizanaca, do retrogradnog Merkura. A 10. juna dočekao nas je i mlad Mesec. (Pročitajte i… Kako preživeti retrogradni Merkur ovog juna: Saveti za svaki znak zodijaka)

Šta nam donosi ovaj položaj Meseca, otkrivamo u nastavku.

Mlad mesec u Blizancima

Blizanci su, astrološki gledano, promenljivog raspoloženja, uvek opsednuti onim što žele da kažu, neorganizovani su, ali i harizmatični i teže ka inspiraciji i mentalnoj stimulaciji. Mlad Mesec u ovom znaku donosi nam bolji uvid u to kako da izbalansiramo odnose s drugima. Uči nas kada da preuzmemo glavnu reč, a kada da se povučemo. Ovo je veoma dragocena lekcija koja nam može pomoći u budućnosti.

Ipak, ukoliko ste doneli zaključak da niste dovoljno davali drugima u prethodnom periodu, mlad Mesec vam može doneti nesigurnost. Ne fokusirajte se na prošle navike i razmišljajte o tome kako ćete biti prisutniji i puni podrške za najmilije u narednom periodu.

Mlad Mesec u Blizancima nam može doneti i povećanu mentalnu aktivnost i brige. Ukoliko ne uspete da ispravno kanališete svoje misli i fokus, možete se naći u haosu sopstvenih misli, briga i ideja. Emocije će biti intelektualnije, a planovi postaju kompleksniji. Ukoliko ne možete da umirite svoj um, nađite načina da se posvetite sebi.

Pomračenje Sunca 2021.

Uz mlad Mesec, pratilo nas je i pomračenje Sunca u znaku Blizanaca. Sunce nam donosi nova poglavlja u životu, ali u isto vreme, mlad Mesec nam donosi preispitivanja. Nismo sigurni da li će novo poglavlje biti lagano ili prepuno izazova.

U ovom periodu, savet je da se posvetite društvenom životu. Povežite se s prijateljima, proširite krug ljudi s kojima se družite i stvarajte nove veze i poznanstva. Imajte na umu da u ovom periodu, svaka osoba koja uđe u vaš život ulazi s razlogom.

Savet je da ipak ne brinete – uz malo strpljenja i kopromisa, uspećete da se prilagodite na ove promene i da se dočekate na noge, ma koliko stvari budu pošle po zlu.

 

lepotaizdravlje.rs Ekaterina Bedoeva/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.