Pitate se kako da održite svežinu u braku? Ugledajte se na Bekamove

by | 12 novembra, 2020
šale u braku

Godine zajedničkog života neminovno čine svoje. Veza postaje jednolična i sve se svodi na dobro poznatu rurinu. Kako očuvati iskru i ne dozvoliti da vreme pregazi ljubav? Najbolji odgovor na to imaju Bekamovi. Za njih su jedan od načina da se pobedi ravnodušnost u braku šale i međusobno zadirkivanje. (Pročitaj: Zavirite u ormar Viktorije Bekam i otkrijte njene jesenja adute)

Možda ste mislili da Viktorija i Dejvid dane provode pijuckajući čaj i dosađujući se, ali zapravo nije tako. Povodom obeležavanja Nedelje sećanja (sećanje na pale borace u Prvom i Drugom svetskom ratu), par je nedavno pozirao ispred svog doma.

Pažnju je privukao modni odabir slavnog fudbalera koji je elegantni sako i belu košulju upario sa glomaznim, neuglednim čizmama. S obzirom na to da je Viktorija poznata kao žena besprekornog stila, postavlja se pitanje da li je reč o slučajnom propustu ili marketinškom triku koji će skrenuti pažnju na porodicu Bekam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Šale su u braku i više nego poželjne

Bivša Spajsica je ubrzo napravila foto-kolaž aludirajući na Dejvidovu sličnost sa Gastonom, likom iz crtanog filma Lepotica i zver.

Podudarnost dvojice muškaraca je na slikama više nego upadljiva, ali Dejvid se nije naljutio. Naprotiv, obećao je da će osveta biti slatka:

Dakle, moja supruga je odlučila da objavi fotografiju bez pitanja ili kropovanja cipela koje sam odabrao u poslednjem trenutku. Osveta će biti slatka – napisao je na svom Instagram Storiju.

Kakve smicalice će Dejvid prirediti svojoj lepšoj polovini ostaje da vidimo na društvenim mrežama popularnog para.

lepotaizdravlje.rsGetty via Guliver, Instagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.