Kako da brzo privučete ljubav pomoću Feng šuija

by | februar 29, 2024
Kako da brzo privučete ljubav pomoću Feng šuija; Poslužavnik sa pink cvetom i šoljom čaja na krevetu u pink nijansama koje privlače ljubav

Ako ste usamljeni i želite da konačno upoznate nekog novog, pomoći će vam Feng šui. Kako da brzo privučete ljubav pomoću Feng šuija.

Drevna kineska tehnika za uređenje doma, ima rešenje za sve, pa i za ljubane probleme. Ako želite da privučete pravog partnera samo sledite Feng šui savete. Poklonici ove drevne veštine tvrde da rede 100%.

Kako da brzo privučete ljubav pomoću drevne tehnike za uređenje prostora

Feng šui je drevna kineska veština koja pomaže ljudima da stvore harmoniju i balans u svom životu. I ima veoma moćne alate koji mogu pomoći usamljenim osobama da privuku ljubavnog partnera u svoj život. A najvažnije je pokrenuti stagnirajuću energiju koja stvara blokade koje sprečavaju da ljubav dođe u vaš život. I što je najbolje, ne morate potrošiti brdo para na te tehnike. Za početak dovoljno je da unesete neke novine u svakodnevicu kako bi se pokrenula energija u vašem polju. Sledeći Feng šui saveti dobro će doći svima koji su već u vezi a koji žele da poboljšaju odnos sa partnerom.

Feng šui boje

Svi znamo da su crvena i roze boje ljubavi. AKo već niste, obavezno ubacite crvene i roze elemente u svoju spavaću sobu. To mogu biti jastučnice ili ukrasni jastuci, umetniči predmeti, prekrivač za krevet, zavese… Lampe i sveće u ružičastoj i crvenoj boji su više nego dobrodošle. Ove boje su najmoćniji Feng šui alat za privlačenje ljubavi.

Neka sve bude u paru

Ako želite da privučete ljubav, ukrasite svoj dom mandarinskim patkama, svećama, i raznim drugim ukrasima koji idu u paru. I ni slučajno nemojte držati slike u stanu na kojima je samo jedna osoba.

Pazite gde držite ogledalo

Feng šui stručnjaci posebnu pažnju posvećuju pozicioniranju ogledala u domu, a naročito u spavaćoj sobi. Oni veruju da ako je ogledalo smešteno naspram kreveta, to će privući treću osobu u odnos. A nije dobro ni ako je osoba sama. Osim toga, ogledalo naspram ili iznad kreveta može da izazove probleme sa spavanjem.

Zvončići

Zvončići su jedan od ključnih alata u Feng šuiju jer raspršuju ustajalu, negativnu energiju i emituju vibracije koje privlače ljubav.

Božuri

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Energetic Spaces (@energeticspaces)

Pink ili crveni božuri takođe će vam pomoći da privučete ljubav. Mogu biti naslikani na zidu ili tapetama, ili kupite posteljinu sa božurima.

Parfem pod obavezno

Neka vaš dom uvek miriše lepo ako želite da privučete ljubav. A isto važi i za vas. Uvek, pre izlaska iz kuće, nanesite malo omiljenog parfema. Mirisi takođe odašilju dobre vibracije i utiču na vaše energetsko polje.

Maya23K/gettyimages.com