Parfemi koji privlače ljubav i pare po Feng šuiju

by | oktobar 27, 2023
Parfemi koji privlače ljubav i pare po Feng šuiju; žena nanosi idealan parfem za privlačenje ljubavi po Fenf šuiju

Stručnjaci za Feng šui otkrivaju koji su to parfemi koji privlače ljubav i pare u 2024. Na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše dopada.

Fascinirani smo kako mirisi mogu pokrenuti sećanja i emocije iz naše prošlosti. Mirisi nas podsećaju nas na proživljene trenutke ili na neke ljude. Parfemi su po svojoj prirodi nosioci percepcija i senzacija. Prema Feng šuiju, odabir odgovarajućih mirisnih nota, i način na koji ih primenjujemo, može privući prosperitet i ljubavi u naše živote.

Parfemi tako postaju moćno sredstvo za projektovanje obilja i ljubavi. Dopuštajući mirisima da nas vode i povezuju s našim ciljevima, stvaramo okruženje pogodno za privlačenje onoga za čim čeznemo u našim životima, bilo u smislu prosperiteta, ljubavi ili drugih važnih aspekata.

Članak se nastavlja posle reklama

Parfemi koji privlače ljubav i pare: Kako odabrati savršen parfem po Feng šuiju

Ako se zaljubimo u neki parfem, on u tom slučaju ima moć da nam da snagu, blagostanje i podigne raspoloženje. Zbog toga je neophodno posvetiti vreme odabiru parfema. Da bismo to postigli, važno je da se upoznamo sa različitim mirisnim notama koje sačinjavaju parfem.  Note parfema su podeljene u tri kategorije:

  1. Gornje note: one su prvi kontakt koji doživljavamo prilikom prskanja parfema i u tom trenutku odlučujemo da li nam se sviđa ili ne.
  2. Zatim otkrivamo srednje note, koje nas povezuju sa suštinom parfema i otkrivaju njegov karakter.
  3. Konačno, tu su osnovne note, najdublje, koje se zadržavaju na koži i garderobi duže vreme, identifikujući aromu koja traje.

Poznavajući ove note, spremniji smo da izaberemo parfem koji se povezuje sa našom ličnošću i preferencijama. U Feng šuiju se pominje zakon pet elemenata: drvo, vatra, zemlja, metal i voda. Preko datuma rođenja moguće je odrediti koji od ovih elemenata nas predstavlja, i na osnovu ovih podataka odabrati mirise koji su u skladu sa našim ličnim elementom. Takođe možemo birati parfeme u zavisnosti od godišnjeg doba. Na primer, tokom zime i jeseni, često se preferiraju topliji i začinjeniji mirisi.

Važno je i kako ćete naneti parfem!

Izbor područja na koje ćete naneti parfem je važan aspekt za poboljšanje njegovog efekta. Primenom parfema na pulsirajuća područja koja su povezana sa pulsom i cirkulacijom krvi i, u smislu Feng Šuija, s elementom vatre, maksimizira se njegova sposobnost da interaguje sa temperaturom tela i efikasno oslobađa svoje aromatične note.

Članak se nastavlja posle reklama

Neke od oblasti koje se najviše preporučuju su: zglobovi, vrat, ključna kost, grudni koš, ušne školjke i nabori ekstremiteta. Prilikom nanošenja parfema važno je to učiniti suptilno. Izbegavajte trljanje kože nakon nanošenja, jer to može razbiti molekule mirisa i promeniti njegovu aromu. Umesto toga, poprskajte parfem na odgovarajućoj udaljenosti od kože i ostavite da se prirodno slegne. Neki ljudi više vole da prskaju parfem nagore i šetaju kroz „oblak“ mirisa da bi postigli ravnomernu distribuciju.

Ako želite da parfemu date magičniji dodir, možete ga primeniti s namerom na umu. Fokusiranje na svoje ciljeve, želje ili raspoloženja prilikom nanošenja parfema može vam pomoći da povežete miris s tim specifičnim ciljevima i stvorite smislenije iskustvo.

Članak se nastavlja posle reklama

Mirisi koji privlače ljubav prema Feng šuiju

Postoje brojne arome koje su povezane sa ljubavlju i romantikom. Ovo su neke od najčešćih aroma prema Feng Šuiju:

Ruža

Članak se nastavlja posle reklama

Ruža je kraljica bašte i klasičan simbol romantične ljubavi. Aroma ruže izaziva topla, strastvena i romantična osećanja. Možete odabrati različite sorte ruža da biste izrazili različite nijanse ljubavi. Ružičasta ruža je vezana za romantičnu i nežnu ljubav, dok crvena ruža predstavlja strastveniju ljubav.

Peony (božur)

Članak se nastavlja posle reklama

U Feng šuiju, božur se smatra cvetom koji privlači ljubav. Njegova aroma je sveža i delikatna, što ga čini savršenim za privlačenje nežne i iskrene ljubavi.

Jasmin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farmacia Bianucci (@farmaciabianucci)

Jasmin je još jedan klasičan miris povezan sa romantičnom ljubavlju. Njegov miris je sladak i izvrstan, i izaziva osećaj romantike i senzualnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Pačuli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The scent vogue (@thescentvogue)

Pačuli se smatra prirodnim afrodizijakom. Njegova zemljana, topla aroma može izazvati strast i privlačnost, što ga čini odličnom opcijom za negovanje ljubavi i intimnosti.

Ljubičica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Www.boheme.com.ua (@bohemecomua)

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubičica ima aromu koja pruža senzualan i transformativan dodir. Poznato je da stimuliše kreativnost i strast, što može biti korisno u privlačenju ljubavi i partnera.

Ylang ylang

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@fragpixie)

Ilang ilang je slatki, cvetni miris koji je usko povezan sa ljubavlju i ženstvenošću. Njegova mekoća i nežnost čine ga idealnim za podsticanje mekših, saosećajnijih aspekata ljubavi, kao i emocionalne veze u odnosima.

Članak se nastavlja posle reklama

Parfemi koji privlače ljubav i pare: Arome koje privlače obilje prema Feng šuiju

Odabirom parfema ili mirisa sa ovim aromatičnim notama, možete da ugradite elemente koji podstiču mentalitet obilja u svoj život.

Bergamot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALLA parfums (@alla_parfums)

Bergamot se smatra esencijalnom aromom obilja. Miris je svež i citrusan, asociran na raskoš i uzdizanje duha. Ova aroma može pomoći u stvaranju pozitivne i uzbudljive atmosfere, koja je neophodna za privlačenje obilja.

Orhideja

Cimet

Cimet je topla, začinjena aroma koja se povezuje sa duhovnim i materijalnim obiljem, kao i pozitivnošću.

Mandarina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gün (@parfum_aygunka_baku)

Mandarina je živopisno voće i njena aroma je povezana sa obiljem i iskrom života. Jarko narandžasta boja donosi radost i vitalnost, što može pozitivno uticati na vaš pristup bogatstvu i prosperitetu.

Drvene note

 

View this post on Instagram

 

A post shared by , & (@parfum_de_la_nature)

Drvene arome povezuju se sa prosperitetom. Ove arome prenose osećaj stabilnosti i povezanosti sa zemljom, što može biti od pomoći u privlačenju obilja i materijalnog uspeha.

Kako otkriti da je parfem kopija a ne original

Maryviolet/gettyimages.co.uk