Kako ukrasiti prozore za Novu godinu

by | decembar 8, 2023
Kako ukrasiti prozore za Novu godinu; novogodišnji ukrasi na prozoru

Dok kitite jelku i pravite novogodišnje venčiće za ulazna vrata, ne zaboravite da ukrasite prozore. Pronašli smo savršene ideje kako kako ukrasiti prozore za Novu godinu.

Na internetu se može pronaći milion načina za ukrašavanje prozora za božićne i novogodišnje praznike. Odabrali smo dekoracije koje vam mogu poslužiti kao vodič za ukrašavanje prozora u vašem domu.

Kako ukrasiti prozore za Novu godinu: Najlepše dekoracije

Jednostavna dekoracija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel O’Brien (@foxglove_and_ivy)

Ova novogodišnja dekoracija prozora je toliko jednostavna, a prelepa. Trebaće vam beli marker za pisanje po staklu i nekoliko šišarki. Samo pustite mašti na volju.

Girlanda sa sušenim pomorandžama

Još jedna savršena praznična dekoracija za prozore. Trebaće vam jedna grana koju ćete okačiti tako da visi otprilike na sredini prozora i na nju okačite medenjake sa novogodišnjim motivima.

Prozirne kugle sa grančicama bora, jele, tise, čempresaa…

​Nabavite staklene ili plastične kugle koje mogu da se otvaraju na vrhu, tako da u njih možete ubaciti sveže grančice četinara. Uzmite šarenu traku , isecite je na različite dužine i okačite kugle iznad prozora. prozorsku dasku možete ukrasiti saksijama sa začinskim biljem i šišarkama.

Jelka od svećica na prozoru

Ako ne želite klasičnu jelku u domu ili nemate mesta za nju, zalepite novogodišnje svećice za prozor, tako da formiraju oblik jelke. Sa strane možete dodati neke crvene detalje – samolepljive ili ih zalepite selotejpom.

Ikebana u saksiji ispred prozora

Ako je prozor ili terasa natkriven, napravite raskošnu ikebanu i postavite je na sims ili u saksiju. To ne radi baš mnogo ljudi, a prava je šteta. Ovo je jedna od najlepših novogodišnjih i božićnih dekoracija prozora.

Rustična dekoracija

Još jedan fantastična ideja za ukrašavanje prozora za praznike. Pričvrstite držač za sveću na metalni obruč, obmotajte ga grančicama i okačita iznad prozora.

Maya23K/gettyimages.co.uk