Komplimenti koji će raspametiti svakog muškarca

by | mart 19, 2024
Komplimenti koji će raspametiti svakog muškarca; zaljubljeni par uživa u zajedničkom vremenu

Koje su to reči koje muškarci jedva čekaju da čuju i od kojih im srce zaigra? Koji su to komplimenti koji će raspametiti svakog muškarca.

Postoji bezbroj komplimenata koje možete uputiti svom partneru zbog kojih će se on prosto rastopiti. A koji se to komplimenti otkriva porodični psiholog Vladimir Zuev-Grejsman. Kao što je Mark Tven rekao: „Mogu da živim od dobrog komplimenta dva meseca.“ Svakoj osobi je potrebna psihološka toplina. Može se izraziti na različite načine, jedan od načina izražavanja je kroz pozitivan kompliment. Muškarci vole nenametljive komplimente, kratke i smislene.

Na jednom psihološkom kongresu koji je nedavno održan u Berlinu, rečeno je da nežne reči treba izgovoriti na levo uvo. Zapamtite da je leva „ženska“ strana odgovorna za emocije i izražavanje osećanja kod muškaraca. Važno je naglasiti njegove muške kvalitete: muškost, odgovornost, izdržljivost, snagu volje i omiljene osobine karaktera. To mogu biti ne samo komplimenti koji opisuju izgled i sposobnosti, već i reči ohrabrenja koje muškarcu daju samopouzdanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Koji su to komplimenti koji će raspametiti svakog muškarca?

„Tako sam srećna što sam te upoznala.“

Muškarci cene kada se ističe njihova ekskluzivnost. Drago im je da znaju da su za vas najbolji u celom Univerzumu i nezamenljivi. Ova fraza je prihvatljiva u svakoj situaciji – bilo da je to večera kod kuće ili u restoranu, ili obična šetnja.

„Vrlo si mi drag.“

Snimite audio poruku u stilu afirmacije i pošaljite je svom partneru. Iskreno mu recite koliko vam je drag i koji njegovi postupci su vam posebno dragi. To će ga raspametiti.

„Ja verujem u tebe.“

Po pravilu, uspeh u karijeri i poslu pomaže čoveku da bude siguran u sebe i svoju budućnost. A ako podrška dolazi od žene koja je pored njega, onda će mu ovo sigurno biti izvor inspiracije. „Verujem u tebe“ – tri važne reči koje će vašem muškarcu dati podsticaj u njegovom razvoju.

Članak se nastavlja posle reklama

„Gorim od želje da te osetim.“

Ako ste intimni, pogledajte ga u oči i recite mu koliko ga želite, kako gorite od želje. Suprotno predrasudama, krevet je odlično mesto za razgovore, najvažnije je da se radi o seksu i o tome koliko vam je partner divan.

„Tako si jak.“

Kada ide u teretanu na trening ili vam pomaže ako je potrebna gruba fizička snaga, udelite mu sledeći kompliment: „Tako si jaki, divim se tvojoj fizičkoj snazi.“ Muškarac će osetiti da vam je potreban i da cenite njegovu pomoć i primetiće njegove napore da se održi u dobroj fizičkoj formi.

Članak se nastavlja posle reklama

„Na tebe uvek mogu da računam.“

Ako ste u društvu prijatelja ili porodice setite se situacije kada je vaš muškarac pokazao da možete da računate na njega. I slobodno to podelite sa svima. Ne zaboravite da podsetite partnera koliko je pouzdan i da se osećate zaštićeno pored njega.

„Ti si najbrižniji otac na svetu.“

Ako imate decu, onda je jedno od dobrih trenutaka da date kompliment svom muškarcu kada se igra sa detetom ili ide u šetnju sa decom. Naglasite da je on najbolji i najbrižniji otac na svetu.

Članak se nastavlja posle reklama

„Verujem tvojim odlukama.“

Ovo je jedan od najboljih komplimenata koje možete uputiti svom parneru. Njemu je i te kako stalo da mu verujete i da ga podržavate u svemu.

10 seksualnih fantazija koje morate isprobati

Članak se nastavlja posle reklama
standret/gettyimages.co.uk