Mirisni afrodizijaci: Koje note uzbuđuju muškarce?

by | mart 13, 2023
mirisni afrodizijaci, mirisi koji uzbuđuju muškarce

Biće oduševljen! Ove note se toliko dopadaju muškarcima da nose naziv mirisni afrodizijaci

Bilo da je cilj devojke da probudi njenu senzualnost, privuče pripadnika suprotnog pola ili impresionira druge, važno je da izaberete određene mirise koji će vam pomoći da postignete ono što želite (pročitajte takođe: Ljubav na prvi miris: VDai’s Best Summer Fragrances . ru)

Kako deluju mirisni afrodizijaci?

Žene privlače muškarce prvenstveno svojim feromonima – jedinjenjima koja se nalaze u njenom prirodnom mirisu. Eterična ulja su biljni koncentrati bez ijedne hemijske komponente, što znači da ne maskiraju vaš prirodan miris. Ona mogu zameniti sintetičke parfeme, veoma suptilno regulišu nervni i endokrini sistem, nadoknađuju vitalnu energiju.

 

Kakvi mirisi najviše uzbuđuju muškarce?

Pačuli

Ovo je prirodni afrodizijak, koji u svom sastavu sadrži feromone. On privlači suprotni pol, povećava senzualnost, oslobađa  lepotu. Ne može se mešati ni sa jednim drugim mirisom. Aroma mu je mošusno-zemljasta sa drvenim nijansama.

Ovaj miris najbolje stoji ženama sa harizmom i sopstvenim stilom, koja već ima određena iskustva iza sebe.

Bergamot

To je jedini citrus koji se uzgaja zbog mirisa a ne nutritivnosti. Miris prihvatanja sebe, svog tela, uspeha. Popravlja raspoloženje, pozitivno utiče na nervni sistem, donosi erotsko raspoloženje, aktivira kreativnost, povećava samopoštovanje i društvenost.

Miris je pogodan za devojke koje se trude ne samo da istaknu svoju individualnost, već i da napune svoje baterije snagom i energijom. Uz pomoć parfema bergamota, žena pokazuje da je privlačna, ali istovremeno samodovoljna i nezavisna.

Sandalovina

Ovaj miris voli veliki broj muškaraca i žena. Drvena, bogata nota, sa mošusnim podtonom. Sandalovina sadrži supstance slične feromonima i telo ga čita kao najjači afrodizijak. Ona radi nenametljivo. Treba je primenjivati na pulsnim zonama.

Miris je prikladan za bilo koje doba dana. Zbog imitacije prirodnog mirisa tela, dobro stimuliše libido. Ova komponenta je za zrele, ostvarene pojedince, sjajnog, elegantnog izgleda.

Ruža

Jedan je od najtraženijih mirisa među devojkama. Suptilna aroma će na svakome mirisati na različite načine. Iz bočice će mirisati u jednoj verziji, na koži – u drugoj, na telu – u trećoj. Ovo je jak afrodizijak.

Kada dospe na kožu, eterično ulje ruže menja molekularni sastav, što utiče na sve sisteme tela. Delikatna aroma povećava libido, izaziva buru seksualnih senzacija i emocija.

Vanila

Miris prebacuje ženu iz radnog stanja u opušteno za nekoliko sekundi. Vanila deluje smirujuće, izazivajući asocijacije na udobnost i sigurnost.

Ovaj miris puni energijom, vraća senzualnost zahvaljujući svojim toničkim svojstvima. Na podsvesnom nivou, miris vanile ublažava anksioznost i strah, pomaže u aktiviranju vitalne energije.

Kako i gde da nanosite mirisne afrodizijake?

Preporučuje sa da ovakve mirisne afrodizijake u obliku eteričnig ulja nanosite na zglobove, iza ušiju i u predelu dekoltea. Nekoliko kapi se može naneti na vlažnu kosu za dugotrajan miris.

Za kompleksan efekat na muškarce, aromatična ulja se mogu mešati u određenim proporcijama. Na primer, 4 kapi nerolija, 3 kapi sandalovine i 2 kapi bergamota. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da aroma treba da bude lagana i jedva primetna.

puhhha/gettyimagesplus